Horoscopul de weekend: Relația Racului se îndreaptă într-o direcție... greșită

Fecioară

Vei asista în aceste două zile la câteva discuții extrem de tensionate. Dacă nu ești implicat/ă în mod direct, e mai bine să stai deoparte, cumva retras/ă. Altfel spus, nu îți complica singur/ă existența!

Balanță

Deși ai impresia că le știi pe toate, lucrurile nu stau deloc așa. În realitate ești superficial/ă și tocmai din această cauză, s-ar putea să primești o lecție pe care să o ții minte mult timp!

Scorpion

Pentru că acest weekend va fi plin de evenimente contradictorii, e esențial să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite! Atunci când ai această posibilitate, lasă-i pe ceilalți să acționeze în locul tău! Astfel, nu vei fi tras/ă la răspundere în cazul unor consecințe negative!

Săgetător

Ești implicat/ă în foarte multe proiecte simultan și tocmai din această cauză, nu te poți concentra pe ce ai de făcut.

Încearcă să separi cumva cele două aspecte ale vieții tale și, în plus, să înveți să prioritizezi! Altfel, riști să primești o lecție dureroasă!

Capricorn

Poți petrece aceste două zile alături de cei dragi sau complet singur/ă, decizia îți aparține! Totuși, dacă ești hotărât/ă să te izolezi, trebuie să te aștepți să primești anumite critici din partea rudelor. Și obiectiv vorbind, o bună parte din acestea sunt binemeritate!

Vărsător

E cazul să îți schimbi stilul de viață, mai ales dacă ești nemulțumit/ă de felul în care arăți! Încearcă să mănânci cât mai multe legume și să renunți la băuturile acidulate și la dulciuri! Cu cât amâni momentul transformării tale, cu atât mai greu îți va fi ulterior!

Pești

Problemele tale financiare s-au acutizat treptat, iar acum au devenit cu adevărat uriașe.

Deși nu lași să se vadă asta, în realitate ești măcinat/ă de acest aspect și nu știi încotro să te mai îndrepți. Nu uita, poți oricând să ceri ajutor de specialitate!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
6 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod