Horoscopul de weekend: Racul trebuie să-și ajusteze asteptările pe plan sentimental

Fecioară

Anumite rude te vor contacta în legătură cu o problemă personală. Poate că ai nevoie de sprijin din partea acestora sau de ce nu, trebuie să îl acorzi chiar tu! Indiferent despre ce e vorba, trebuie să nu te comporți ca și cum ai fi singur/ă pe lume!

Balanță

O să descoperi astăzi că ai făcut anumite greșeli majore în trecut și din această cauză, vei fi mai mult crispat/ă! De aceea, trebuie să gândești în perspectivă și să încerci să îți îmbunătățești comportamentul.

Dacă e vorba de modul în care cheltuiești banii, încearcă să fii mai cumpătat/ă!

Scorpion

Unul dintre părinți sau o altă rudă apropiată îți va solicita ajutorul într-o problemă delicată. Ca de obicei, vei lăsa totul deoparte și vei face tot ceea ce ține de tine ca să fii de folos. Totuși, nu face o obișnuință din asta pentru că ai și tu dreptul să te bucuri de liniște și de confort!

Săgetător

Încearcă să fii puțin mai incisiv/ă, mai ales atunci când e vorba de interesul personal! Nu trebuie să permiți nimănui să îți vorbească sau să te trateze de sus, mai ales dacă tu te comporți exemplar!

Capricorn

Deși vei începe acest weekend cu așteptări reduse, s-ar putea să ai parte de mari reușite.

Drept urmare, sunt posibilități majore de a obține venituri suplimentare, iar la finalul celor două zile să te afli într-un impas fericit: cum să cheltuiești surplusul obținut?

Vărsător

Aceste două zile se anunță a fi extrem de relaxante pentru tine. Drept urmare, nu trebuie să forțezi în vreun fel derularea evenimentelor, ci din contră, cel mai bine e să lași timpul să își spună cuvântul!

Pești

Nu o să te simți deloc în apele tale astăzi. Deși îți dorești să te implici în cât mai multe activități, cel mai bine este să stai mai retras și să te axezi exclusiv pe aspectele esențiale, demne de atenția ta!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod