Horoscopul de weekend: Racul e copleșit de probleme...


Fecioară

Situația ta financiară este din ce în ce mai stabilă, dar chiar și în asemenea condiții, tot nu îți permiți luxul de a cheltui fără noimă. Roagă un apropiat să fie cu ochii pe tine și să te mai tempereze atunci când pare că îți pierzi controlul!

Balanță


Traversezi o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental și, cu puțin noroc, o să reușești să faci următorul pas în relație. Continuă să fii la fel de implicat/ă și deschis/ă la dialog! Iar dacă vei fi indecis/ă la un moment dat, trebuie să îți asculți intuiția!

Scorpion


Acum e momentul ideal pentru a face o schimbare importantă în viața ta! Chiar dacă îți este teamă de nou, trebuie să fii optimist/ă și să mergi înainte indiferent de greutăți! Cu puțin noroc, totul se va aranja așa cum îți dorești!

Săgetător


Un prieten apropiat sau o rudă îți va cere sprijinul într-o problemă mai delicată.
Dacă vei simți că e ceva putred la mijloc, mai bine te abții și refuzi elegant! Sigur nu îți dorești să ai de suferit mai târziu!

Capricorn


Trebuie să fii puțin mai atent/ă la aspectul tău exterior! Te preocupă exclusiv problemele legate de job, și orice altceva treci pe planul secund. Încearcă să fii mai echilibrat/ă pentru că altfel, riști să rămâi singur/ă!

Vărsător


Dacă te lupți cu kilogramele, trebuie să faci anumite compromisuri majore! De exemplu, chiar dacă este foarte cald, trebuie să renunți la ieșirile la bere și să faci cât mai mult sport! Include mișcarea în rutina ta zilnică și vei constata că starea ta de bine se îmbunătățește!

Pești


Sâmbătă vei avea mai mult timp liber la dispoziție așa că poți profita de el pentru a face puțină curățenie în locuință.
Dacă ai copii, implică-i și pe ei în această activitate, s-ar putea să o considere chiar distractivă dacă știi cum să îi păcălești! În plus, astfel vor fi pregătiți pentru o parte din responsabilitățile vieții de adult!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
21 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod