Horoscopul de weekend: Lucrurile încep să scârțâie în relația Gemenilor

Fecioară

Învață să asculți care sunt nevoile celorlalți și să te adaptezi din mers! Chiar nu e normal să rămâi stană de piatră în fața evenimentelor petrecute chiar sub ochii tăi și să nu arăți nicio formă de empatie!

Balanță

Din punct de vedere amoros, poți spune că în sfârșit sunteți pregătiți să faceți pasul cel mare. Dacă vă gândiți la nuntă ori să contractați împreună un credit pentru apartament, trebuie să nu vă grăbiți! Căutați mai multe opțiuni și nu vă sfiiți să cereți sfatul prietenilor care au făcut acest lucru recent!

Scorpion

Deși ești tentat/ă să îți modifici stilul de viață, nu trebuie să te grăbești! Rămâi aceeași persoană modestă și caută să fii cât mai autentic/ă! Mai devreme sau mai târziu, calitățile tale vor ieși oricum la suprafață, fără să faci ceva în acest sens!

Săgetător

Încearcă să ieși puțin din zona ta de confort și să încerci să te autodepășești! Chiar nu e normal ca la vârsta aceasta să ai tabieturi specifice persoanelor în vârstă! Cea mai bună soluție e să petreci cât mai mult timp alături de persoanele mai tinere decât tine!

Capricorn

După o perioadă extrem de dificilă la serviciu, simți în sfârșit că ai mai mult timp pentru tine.

Cu toate acestea, constați că e necesar să faci o curățenie generală în locuință și probabil că vei petrece mult timp cu mopul și laveta în mână. Totuși, rezultatul va merita tot efortul depus!

Vărsător

Nu o duci deloc bine cu banii și, dacă nu îți modifici stilul de viață, cât de curând vei ajunge la sapă de lemn. E esențial să te adaptezi la ce se petrece în jurul tău și să eviți cheltuielile inutile!

Pești

În prima zi a acestui sfârșit de săptămână nu vei avea deloc timp pentru tine.

Cu toate acestea, duminica va fi mult mai ușoară și îți va oferi ocazia să te dedici lucrurilor pe care le consideri mai importante!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
19 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod