Horoscopul de weekend: Gemenii trebuie să fie mai atenți pe plan sentimental

Fecioară

Trebuie să ai mai multă grijă de organismul tău și să eviți excesele de orice tip! Oricât de grea este această luptă, trebuie să nu te dai bătut/ă și să lupți pentru a-ți recăpăta forma de altădată!

Balanță

O discuție mai veche cu un prieten din copilărie îți va deschide ochii în legătură cu o problemă financiară. Trebuie să înveți din această întrevedere să fii mai atent/ă cu veniturile tale și să nu mai fii atât de naiv/ă!

Scorpion

Te așteaptă o reușită importantă în acest sfârșit de săptămână, cel mai probabil din punct de vedere profesional.

Cu toate acestea, nu trebuie să te culci pe o ureche și să renunți la modul tău de lucru, mai ales că roata se poate întoarce foarte ușor!

Săgetător

E posibil să asiști în acest weekend la o discuție tensionată sau la o ceartă în toată regula între două persoane dragi ție. Chiar dacă ți se va cere să iei partea cuiva, e mai bine să te abții și să nu strici relațiile! Altfel, mai devreme sau mai târziu vei avea de suferit!

Capricorn

Ești extrem de naiv/ă atunci când vine vorba de iubire și ai impresia că tot ce zboară se mănâncă.

De aceea, s-ar putea ca în aceste două zile să ai parte de un șoc ori de un duș rece care să te trezească la realitate. Fii pregătit/ă să faci față unui șir de evenimente mai dificile!

Vărsător

Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt destul de așezate pentru tine. Totuși, asta nu înseamnă că nu e loc de îmbunătățire, mai ales dacă poți să îți reduci cheltuielile! Fă câteva ajustări, dar ai grijă să nu cazi în extrema cealaltă și să devii extrem de zgârcit/ă!

Pești

Atât tu, cât și rudele tale vă veți bucura în aceste zile de o ieșire în aer liber.

Chiar dacă nu veți vizita neapărat locuri noi, o să vă restabiliți anumite legături și vă veți simți cu adevărat o familie. Păstrați acest obicei măcar o dată pe lună!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
20 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod