Horoscopul de weekend: Decizii tranșante pe plan amoros pentru Tauri


Fecioară

Starea ta de sănătate este în continuare șubredă așa că nu trebuie să îți forțezi organismul sub nicio formă. Evită deplasările inutile și spațiile aglomerate! În epoca digitală, majoritatea problemelor se pot soluționa online din confortul locuinței!

Balanță


Dispui de mult timp liber și de aceea, ai putea să îți îndrepți atenția către hobby-urile tale. Chiar dacă respectivele activități presupun o cheltuială suplimentară, nu trebuie să dai înapoi! Din când în când, meriți câte un moment de răsfăț!

Scorpion


O discuție purtată în aceste două zile cu o persoană importantă te va lăsa mut/ă de uimire.
Practic, vei descoperi că în interiorul companiei în care lucrezi, există un informator/o cârtiță. Totuși, nu trebuie să acționezi pe baza bănuielilor ci doar când ești 100% convins/ă!

Săgetător


Problemele financiare cu care te confrunți par a nu se mai termina vreodată. Totuși, nu trebuie încă să îți plângi de milă ori să ceri împrumuturi în stânga și în dreapta! Înarmează-te cu răbdare, timpul le va rezolva pe toate!

Capricorn


Deși va începe destul de greoi pentru tine, până la urmă acest sfârșit de săptămână se va dovedi a fi extrem de productiv! Continuă ceea ce faci și nu permite nimănui să îți deturneze atenția! Traversezi o perioadă excelentă și trebuie să profiți de ea!

Vărsător


Simți că nu mai găsești înțelegere la partenerul tău de viață? De ce nu porți o discuție sinceră cu acesta? Poate că nu este mânat de intenții rele ci din contră, are o problemă care îl roade pe dinăuntru, dar nu vrea să ți-o împărtășească ca să te protejeze! Nu uitați, dialogul este soluția pentru orice neînțelegere!

Pești


Vei primi o ofertă avantajoasă la finalul acestei săptămâni dar nu trebuie să te grăbești cu un răspuns final! Apleacă-te cu atenție asupra ei și caută-i dedesubturile, făcând acest lucru vei evita micile neplăceri ascunse!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
7 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod