Horoscopul de weekend: Conflict major pentru Capricorn

Fecioară

În aceste două zile o să fii cumva pus/ă la zid de către cei în care aveai o mare încredere. Se pare că atunci când au ocazia, nu ezită să te tragă la răspundere. Ieși din această pasivitate și răspunde-le pe măsură!

Balanță

Petreci foarte mult timp în fața ecranelor și, din această cauză, vederea a început să îți scadă. Încearcă să îți ocupi altfel orele libere, nu e necesar să stai tot în fața televizorului, jucându-te sau vizionând seriale! Dacă îți lipsește inspirația, contactează-ți prietenii, sigur au aceștia o idee!

Scorpion

Din punct de vedere sentimental, pare că în sfârșit lucrurile s-au așezat corespunzător.

Continuați în aceeași direcție și cel mai probabil că în perioada următoare veți face un pas important pentru relație. Nu e exclus să vă mutați împreună, să vă căsătoriți ori să faceți un copil!

Săgetător

În acest sfârșit de săptămână vei face o achiziție importantă, care va afecta simțitor bugetul familiei. Încearcă să nu te grăbești și să alegi în cunoștință de cauză! Din fericire, ai alături multe persoane cu experiență care te pot consilia!

Capricorn

Sunt mari șanse să participi fără voia ta la un conflict major.

Chiar dacă ți se va cere să intervii și să iei partea cuiva, e mai bine să te abții! De asemenea, nu spune vorbe mari care se pot întoarce împotriva ta mai târziu!

Vărsător

În aceste două zile o să ai ocazia de a descoperi locuri și persoane noi. Încearcă să imortalizezi această perioadă fiindcă este una dintre cele mai bune! În plus, nu doar tu te simți foarte bine, toți din jur sunt în același asentiment!

Pești

Dacă vei încerca să pari altceva decât ești, o să te faci de râs în fața unor cunoscuți! Mizează doar pe naturalețe și nu încerca să impresionezi pe nimeni! Din fericire, ai o mulțime de calități, trebuie doar să le scoți în evidență!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod