Horoscopul de weekend: Cineva din trecut revine în viața Săgetătorului

Fecioară

Trebuie să profiți de timpul tău liber într-un mod cât mai productiv! Chiar nu este în regulă să aștepți mereu să primești lucruri de la ceilalți, iar tu să nu oferi nimic în contraprestație! E cazul să îți adaptezi conduita în funcție și de așteptările celorlalți!

Balanță

Te așteaptă o decizie/o soluție într-un domeniu important și până când nu se vor limpezi definitiv lucrurile, nu trebuie să îți exprimi în vreun fel sentimentele. Ia-o treptat și, dacă e cazul, mai așteaptă puțin ca să ai o certitudine!

Scorpion

Se poate spune că ai avut zile mai bune, mai ales din punct de vedere amoros.

Din păcate, te încăpățânezi să iasă totul ca tine și, de cele mai multe ori, tocmai din această cauză ratezi câteva oportunități importante. Încearcă să fii puțin mai flexibil/ă și să nu mai încerci permanent să fii la conducere!

Săgetător

În aceste două zile vei fi contactat de un prieten vechi în legătură cu o problemă financiară. Cel mai probabil, respectiva persoană are nevoie de sprijin material pentru a depăși o afecțiune medicală. Pentru că ai mare încredere în acesta, nu o să stai deloc pe gânduri și o să bagi adânc mâna în buzunar! Cu puțin noroc, problema își va găsi rezolvarea!

Capricorn

Ești puțin cam abătut/ă în aceste două zile și, dacă nu îți modifici comportamentul, o să transmiți un mesaj contradictoriu în jur.

Toți cei care te cunosc cu adevărat sunt obișnuiți să te vadă mereu zâmbind, așa că e firesc ca astăzi să se îngrijoreze. Dacă e cazul, explică-le ce s-a întâmplat!

Vărsător

Dacă te-ai plictisit să faci mereu aceleași lucruri, poți profita de aceste două zile ca să vizitezi locuri noi. Caută o destinație aflată relativ aproape de tine, ca să nu te obosești inutil pe drum! Din fericire, România este plină de frumuseți la tot pasul, trebuie doar să îți deschizi ochii și inima ca să le îmbrățișezi!

Pești

Deși va începe cu stângul pentru tine, acest sfârșit de săptămână se va dovedi a fi chiar reușit.

Sigur, vei cheltui o sumă considerabilă de bani, dar nu ar trebui să conteze prea mult acest aspect! În fond, pentru ce mai muncești dacă nu te poți bucura de bani?

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
23 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod