Horoscopul de weekend: Care zodiile norocoase în aceste zile

Fecioară

Starea ta de sănătate este destul de șubredă în această perioadă. De aceea, nu trebuie să te implici în activități periculoase, și nici să încerci preparate culinare inedite! Cel mai bine este ca cel puțin pentru o perioadă, să nu te abați de la rutină!

Balanță

E cazul să renunți la anumite prejudecăți, mai ales dacă vrei să fii apreciat/ă la adevărata ta valoare. În plus, nu uita să faci mai mult pentru societate și să fii un exemplu adevărat pentru cei de lângă tine! Comportamentul tău este cea mai bună carte de vizită!

Scorpion

Încearcă să acorzi o mai mare atenție problemelor cu care se confruntă rudele tale! Chiar dacă acestea nu îndrăznesc să îți ceară ajutorul, tu știi prea bine ce trebuie să faci ca să le sprijini! Așadar, pentru persoanele respective, se anunță o perioadă plină de surprize plăcute!

Săgetător

Sâmbătă o să primești o informație extrem de importantă și dacă vei reuși să o folosești în avantajul tău, vei obține câștiguri importante.

Dacă intenționezi să îți redecorezi locuința, nu lua decizii majore singur/ă, discută cu cei dragi și dacă sunteți într-un impas, apelați la serviciile unui arhitect de interior!

Capricorn

Simți că ești exclus/ă pe nedrept din anumite cercuri sociale? Încearcă să găsești o explicație pentru acest lucru, dar dacă nu reușești, acceptă situația pur și simplu! Uneori, e mai bine să nu pui prea multe întrebări!

Vărsător

Situația ta amoroasă a devenit extrem de încordată și sunt mari șanse să vă îndreptați spre un final trist.

Totuși, nu e cazul să începi să plângi pentru că vei înțelege în sfârșit că meriți mai mult! Luptă-te ca să îți recapeți autenticitatea!

Pești

Petreci prea mult timp la locul de muncă în timpul săptămânii, ca să te mai gândești la probleme profesionale și în weekend. Încearcă să te gândești exclusiv la tine și la ai tăi în aceste două zile, și să găsești modalități distractive de petrecere a timpului liber! Altfel, în curând te vei simți extenuat și vor apărea reproșurile!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod