Horoscopul de weekend: Capricornul n-ar trebui să-și forțeze norocul


Fecioară
 
E posibil să fii supus/ă în aceste două zile la presiuni imense din partea unor persoane importante. Indiferent de circumstanțe, nu îți modifica comportamentul și rămâi integru/integră! Trebuie să îți menții verticalitatea chiar dacă te confrunți cu greutăți!

Balanță

 
Un prieten mai vechi îți va cere să îl ajuți într-o chestiune mai dificilă, iar tu ești puțin indecis/ă în legătură cu modalitatea de a acționa. E esențial să nu mai fii atât de repezit/ă, fiindcă poți face multe erori majore! Răbdarea este cuvântul de ordine al zilei!

Scorpion

 
Starea ta de sănătate este din ce în ce mai șubredă fiindcă în ultima perioadă ai renunțat complet la măsurile de precauție.
Învață ceva din experiențele trecute și nu minimiza importanța simptomelor! Cine știe, în spatele acestora se poate ascunde o maladie serioasă!

Săgetător

 
Dacă până acum ai trăit fără grija banilor, lucrurile vor lua o întorsătură majoră. Din fericire, îți permiți din ce în ce mai multe achiziții iar situația ta socială se îmbunătățește. Totuși, nu trebuie să îți pierzi echilibrul pentru că roata se poate întoarce oricând.

Capricorn

 
Din punct de vedere emoțional, lucrurile par a merge în direcția bună pentru tine.
Cu toate acestea, nu trebuie să îți forțezi norocul și să exagerezi cu pretențiile! Dacă vei face asta, e posibil ca și partenerul tău să își modifice conduita față de tine!

Vărsător

 
Urmează o săptămână foarte dificilă pentru tine și din această cauză, trebuie să te axezi exclusiv pe lucrurile importante! Dacă ai de susținut un examen, e important să te pregătești pentru a afișa cea mai bună versiune a ta!

Pești

 
Ai pus pe tine câteva kilograme în plus și din această cauză, îți este tot mai greu să ai rezultate bune la competiții sportive.
E un cerc vicios și tu trebuie să găsești cea mai bună modalitate să ieși din el. Nu uita, există și posibilitatea să ții o dietă mai strictă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod