Horoscopul de vineri: Emoții contradictorii extrem de intense pentru unii nativi

Fecioară

Meriți mai mult decât ți se oferă! Acest lucru este valabil atât în viața profesională, cât și în cea privată. Așadar, tot ce ai de făcut este să porți o discuție sinceră cu persoanele responsabile și să îți ceri ferm drepturile! Dacă nu vei arăta seriozitate, solicitarea ta va rămâne în aer!

Balanță

Un părinte, un frate sau o altă rudă apropiată va trece astăzi printr-un moment mai dificil. Chiar dacă tu obișnuiai să primești sprijin din partea acestor persoane, pare că acum lucrurile s-au inversat.

Aceasta e ocazia perfectă să le arăți cât de mult te-ai maturizat!

Scorpion

Astăzi vei ieși din rutină pentru că vei avea de soluționat o problemă atipică. Deși la început vei fi ușor speriat/ă de sarcina respectivă, datorită calităților de care dispui, o să te descurci excelent. Nu e exclus chiar ca în viitorul apropiat să oferi consultanță și altor persoane cu privire la aceste aspecte!

Săgetător

Vei fi destul de obosit/ă astăzi, mai ales dacă nu ai dormit suficient.

Încearcă să te eliberezi de povara grijilor măcar atunci când pui capul pe pernă! Altfel, s-ar putea ca în curând să clachezi!

Capricorn

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu sunt deloc așezate pentru tine. Ai așteptări prea mari de la partener și nici nu oferi nimic la schimb! Dacă situația nu se va schimba, cel mai probabil că fiecare dintre voi va merge pe drumul său!

Vărsător

Petreci foarte mult timp conectat/ă la tehnologie! Creierul tău are nevoie de o pauză și o idee bună în acest sens poate fi o drumeție montană! Caută-ți 2-3 parteneri cu pasiuni similare și la finalul zilei o să te simți un alt om!

Pești

Dacă nu ai făcut încă acest pas, acum e momentul ideal pentru mutatul împreună, o căsătorie sau apariția unui copil.

Conform zicalei: bate fierul cât e cald, e evident că fiecare lucru trebuie realizat la momentul său, altfel efectele sau rezultatele obținute vor fi mult mai mici!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod