Horoscopul de luni: Berbecul va avea o zi dificilă pe plan profesional

Fecioară

Starea ta de sănătate nu este tocmai roz și de aceea, ar fi mai bine să rămâi acasă astăzi! Decât să te prezinți la job dar să nu fii capabil/ă să faci nimic, mai bine discuți cu șefii ca să îți delege atribuțiile!

Balanță

Trebuie să fii puțin mai atent/ă la alimentație! Atât timp cât spui în stânga și în dreapta că vrei să slăbești, trebuie să și acționezi în consecință! Nu uita, nu există o dietă magică, ci trebuie doar să dai dovadă de multă ambiție!

Scorpion

Pentru că ești cu nervii întinși la maximum, vei lua foc și vei reacționa urât atunci când ceilalți se vor lega fără motiv de tine.

Pe cât posibil, încearcă să nu rostești cuvinte mari, pe care să îți fie imposibil ulterior să le retragi!

Săgetător

Prima parte a acestei zile va fi destul de liniștită pentru tine. Practic, vei avea suficient timp ca să îți bei ceaiul în liniște și chiar să citești presa. Totuși, după masa de prânz lucrurile se vor precipita rapid și atunci va trebui să fii mult mai atent/ă! Dacă e cazul, cere sprijin la rude sau prieteni!

Capricorn

Ai foarte multe lucruri de rezolvat la job și pare că niciun coleg nu este dispus să te ajute.

Totuși, nu trebuie să îți pierzi speranța, o să te descurci foarte bine, ca de obicei! Tot ce ai de făcut este să te înarmezi cu răbdare și să te ții de planul anterior stabilit!

Vărsător

Pare că nimeni din casă nu îți mai recunoaște autoritatea, iar lucrul acesta te frustrează peste măsură. Oricum, respectul nu se poate câștiga cu forța așa că cel mai rău lucru pe care îl poți face este să dai cu pumnul în masă. E mult mai bine să discuți cu calm și cu răbdare!

Pești

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu sunt deloc așezate corespunzător pentru tine.

Totuși, nu trebuie să te agiți peste măsură. Cel mai bine este să ai răbdare și să dai dovadă de receptivitate!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod