Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 octombrie. Conflicte și venituri bune la pachet pentru Balanțe

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pe parcursul acestei săptămâni, mulți nativi se vor bucura de vești legate de un venit viitor, primind un document important care are legătură cu banii.

În această săptămână vei avea mai mult de muncă.

Vei călători pentru a soluționa diverse probleme financiare sau legate de proprietăți și alte acțiuni importante, a căror finalizare va fi importantă înainte de începerea sezonului de iarnă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei purta conversații și vei lua decizii de natură financiară legate de cheltuieli viitoare sau documente.

S-ar putea să discuți un contract sau o ofertă legată de bani. un nou loc de muncă mai bine plătit, un angajament sau credit suplimentar.

Săptămâna aceasta va trebui să fii mai responsabil/ă și mai practic/ă în ceea ce privește banii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Unele dintre evenimentele frumoase din această săptămână vor fi legate de bani.

Se anunță o dezvoltare lentă, dar favorabilă pentru tine privitoare la cariera.

Săptămâna aceasta mulți dintre voi veți experimenta schimbări sau succese importante în muncă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă lucrezi cu bani sau documente de natură financiară, nu te lăsa distrasă de la munca ta.

Pe parcursul săptămânii sunt posibile evenimente legate de o întârziere a plății salariului sau bani aferente unei instituții.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei avea discuții sau angajamente mai ales de natură financiară sau care privesc documente imobiliare importante.

Este posibil să primești bani de la o persoană care este rudă, partener de afaceri sau reprezentant al unei instituții.

Banii vin cu o oarecare întârziere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ai probleme de rezolvat în casă, ai grijă la serviciile căror oameni apelezi sau pe ce îți cheltuiești banii.

Săptămâna aceasta vei semna un acord și vei începe să te dezvolți din punct de vedere financar.

Cu toate acestea, în niciun caz nu permite acțiuni riscante, deoarece, în general, aceasta este o perioadă instabilă pentru aproape toți oamenii.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În timpul săptămânii, te așteaptă mici încercări la locul tău de muncă legate de colegi sau clienți morocănoși. Cineva te poate provoca în mod deliberat într-un conflict, așa că fii atent/ă la astfel de provocări.

Acțiunile care implică bani vor necesita atenție în timpul săptămânii, deoarece totul va trebui analizat în detaliu.

Din punct de vedere financiar, vei avea ocazia de a obține venituri bune, rezultate financiare bune dacă munca ta este legată de producție sau vânzări.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Va exista o perioadă de neînțelegere sau tensiune în munca ta, care poate fi motivul unei conversații cu un supervizor, client sau coleg.

În casa ta va apărea o dispută legată de bani, care se poate transforma într-o aluzie la greșelile sau pierderile din trecut.

Nu te lăsa impresionat/ă de cadourile sau de atenția străinilor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Aceasta va fi o săptămână care va favoriza luarea unor decizii importante, implementarea unor schimbări care vor pune o nouă bază de dezvoltare în anul ce urmează.

Unii dintre voi s-ar putea să ia în considerare diverse schimbări la locul de muncă sau în afaceri în această săptămână, care considerați că vor fi spre binele vostru.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Comunicarea cu o persoană care locuiește sau lucrează într-o altă localitate decât tine va avea un motiv important. Vor fi discutate diverse probleme de afaceri și se vor stabili viitoare întâlniri promițătoare în ceea ce privește banii.

Ești pe cale să iei nu doar decizii importante, ci și să implementezi unele schimbări pe care ai dori să le eviți dacă este posibil.

Unele dintre cele mai importante conversații sau afaceri din timpul săptămânii vor avea de-a face cu o femeie sau cu femei.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână, fii pregătit/ă pentru apariția unor cheltuieli neașteptate care pot provoca confuzie în bugetul familiei tale.

În timpul acestor șapte zile, va fi important să fii atent/ă când manipulezi banii, pregătești sau semnezi documente financiare.

De asemenea, protejează-ți portofelul sau informațiile bancare împotriva furtului.

Săptămâna va fi favorabilă din punct de vedere financiar dacă ești în căutarea unui job part-time.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă simți că nu te mai regăsești în muncă sau afaceri, atunci este timpul pentru o schimbare.

Cu toate acestea, trebuie să iei decizii cu mare atenție și să acționezi pas cu pas, altfel te așteaptă diverse dificultăți.

Dacă ești șomer/ă, atunci în această săptămână este puțin probabil să găsești exact ceea ce cauți. Va trebui fie să accepți ceea ce ți se oferă, fie să accepți faptul că vei sta acasă mult timp.
13 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod