Horoscop. Cum să îți dai seama că îi lipsești, chiar dacă e prea mândru să recunoască

Ca orice femeie de pe acest pământ, sigur ești curioasă sau tânești în secret să îi lipsești și să îi fie un dor nebun de tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este extrem de competitiv prin natura sa, așa că orice fel de amenințare la adresa lui îl va face să se simtă nesigur.

Un bărbat Berbec arată că îi este dor de tine prin gelozia sa iminentă.

Dacă crede că vorbești cu un alt tip, va face cunoscut că nu este mulțumit de asta.

Berbecul te vrea numai pentru el, așa că, chiar dacă este prea mândru pentru a recunoaște că îi lipsești, nu este prea mândru pentru a arăta că este gelos.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Deși Taurul este devotat relațiilor sale, el este adesea prea încăpățânat pentru a recunoaște că îi este dor de tine. De aceea este atât de dificil să citești un bărbat Taur.

Urăște să se simtă nesigur, așa că de multe ori va face tot ce poate pentru a înlătura acest sentiment, dar asta nu înseamnă că dispare cu totul.

Cel mai bun mod de a ști dacă îi este dor de tine este să vezi dacă mai este prezent sau nu în viața ta. Dacă îi este dor de tine, va rămâne.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt foarte greu de citit, deoarece sentimentele lor sunt foarte inconsecvente. Într-o zi îți spune că îi este dor de tine cu deplină sinceritate și a doua zi ignoră toate mesajele tale.

Adevărul este că nu minte cu privire la niciunul dintre aceste sentimente, pur și simplu nu poate decide pe care îl simte cel mai mult.

Pentru a ști exact ce gândește un bărbat din zocia Gemeni, trebuie să-i acorzi timpul necesar pentru a-și da seama că îi este dor de tine. Pentru că atunci când unui nativ din Gemeni îi este dor de tine, îți va spune imediat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte emotiv, așa că atunci când îi este dor de tine, îi va fi dificil să nu o arate.

Ar putea fi greu pentru un bărbat Rac să exprime verbal că îi este dor de tine, așa că va arăta acest lucru prin acțiunile sale.

Răspunde imediat la mesajele tale? Se oferă să te ajute cu sarcini simple? Profită de orice ocazie să te vadă? Dacă da, îi este dor de tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este de obicei partenerul care are nevoie de atenție în orice moment.

Un bărbat Leu arată că îi este dor de tine, sugerând că dorește atenție de la tine. Deși acest lucru ar putea fi făcut subtil, nu este foarte greu de înțeles.

Dacă te întreabă de ce nu i-ai răspuns la mesajele lui toată ziua sau de ce nu i-ai răspuns la apelurile telefonice, înseamnă că îi este dor de tine. De fapt, probabil că îl macină foarte tare să știe dacă și ție îți este dor de el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă un bărbat Fecioară se simte confortabil în preajma ta, el tot are o fire timidă.

Este exagerat de critic cu el însuși, așa că atunci când se gândește dacă ar trebui sau nu să-ți spună cât de mult îi lipsești, se va sfii să o facă.

Pentru a ști dacă unui bărbat Fecioară îi este dor de tine, trebuie să iei inițiativa și să-i spui tu asta mai întâi. S-ar putea să nu aibă încredere să îți răspundă imediat, ci să mai aștepte puțin până este ferm convins.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este o persoană foarte sociabilă, care nu suportă să fie singură, așa că probabil îi este dor de tine chiar mai mult decât îți este ție dor de el.

Lucrul grozav la un bărbat Balanță este că prețuiește onestitatea, adevărul și corectitudinea. Asta înseamnă că, dacă îi este dor de tine, va fi direct și îți va spune. Fără mesaje cu subînțeles pe rețelele sociale.

El nu este genul care să mascheze adevărul, așa că este important pentru el să-și pună sentimentele pe tavă. Dacă ți-e dor de el, ar trebui să fii sinceră și să-i spui și tu. El va aprecia acest lucru mai mult decât ai crede.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Una dintre cele mai proeminente trăsături ale Scorpionului este pasiunea sa. De fapt, cel mai bun mod pentru el de a exprima ceea ce simte este prin gesturi pasionale.

Este o persoană foarte misterioasă, așa că dacă unui bărbat Scorpion îi este dor de tine, adevărul este că probabil nu o va recunoaște. Dar, vei ști că asta simte prin incapacitatea lui de a ascunde pasiunea pe care o are pentru tine.

Dacă Scorpionul încă face mișcări în direcția ta, înseamnă că îi lipsești.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când vine vorba de relațiile lui, Săgetătorul se simte amenințat de partenerele sufocante care îl constrâng la o relație serioasă.

Este important să-i oferi Săgetătorului spațiul de care are nevoie pentru a-și da seama ce simte, altfel, va fugi.

S-ar putea să-i ia ceva timp, dar când Săgetătorului începe să-i fie dor de tine, el va fi sincer și îți va spune, doar ai răbdare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este foarte serios cu absolut totul în viața lui și dă dovadă de mult autocontrol, așa că nu îi este greu să țină ascuns ceea ce simte.

Pentru că este atât de încăpățânat, un bărbat Capricorn așteaptă probabil ca tu să fii prima care își dezvăluie sentimentele.

Va fi dificil, dar trebuie să-i spui prima că ți-e dor de el. Apoi, o va face și el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este unul care fuge de orice fel de expresie emoțională, așa că îi este greu să recunoască că îi este dor de tine.

Un Vărsător este unul dintre cele mai lipsite de emoții și cele mai ciudate zodii.

Cel mai bun mod de a afla dacă unui bărbat Vărsător îi este dor de tine este să ții cont de felul în care vorbește despre tine.

Dacă te menționează în planurile sale de viitor, vorbește despre relația ta din trecut și prezent sau se interesează de viața ta, cu siguranță îi este dor de tine. Îi este greu să vorbească despre sentimentele lui, dar nu îi este greu să simtă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt una dintre cele mai emotive și romantice zodii.

Lucrul grozav în asta ste că nu trebuie să te întrebi dacă unui bărbat Pești îi este dor sau nu de tine, pentru că sunt șanse să ți-o fi spus deja, chiar de mai multe ori.

Peștii nu își ascund niciodată sentimentele, așa că dacă îi este dor de tine, o va spune.