Horoscop 9 septembrie: Săptămâna începe cu stângul pentru unii nativi

Fecioară

Nu crezi că te gândești prea mult la vacanță, concedii și relaxare? Munca a căzut pe ultimul loc pe lista ta de priorități, iar șefii sunt nemulțumiți de această schimbare. Dacă nu îți vei modifica comportamentul, pot să apară anumite sancțiuni!

Balanță

Ești o persoană extrem de populară, care adoră să petreacă timp în compania celor dragi. Cu toate acestea, în anumite momente ai nevoie de liniște pentru a putea să îți faci planul pe mai departe. De exemplu, această zi poate fi momentul ideal pentru astfel de activități!

Scorpion

Dacă vei reuși să te judeci obiectiv, vei realiza că ai petrecut prea mult timp în compania unor persoane nepotrivite și tocmai din această cauză, ai căpătat anumite vicii sau obiceiuri nocive.

Nu renunța la dorința de a fi mai bun/ă!

Săgetător

Ești extrem de precaut/ă în ultima perioadă și ți-e teamă chiar și de umbra ta. Ieși din această stare și fii puțin mai implicat/ă, altfel nu vei reuși să fii un model pentru ceilalți, așa cum îți dorești!

Capricorn

Unul dintre partenerii tăi de afaceri îți va face astăzi o propunere care pare a fi extrem de avantajoasă. Chiar dacă ești tentat/ă să spui da, nu trebuie să acționezi de rușine ori din pripă. Cercetează problema sub toate aspectele și decide în consecință!

Vărsător

După o perioadă mai dificilă, îți vei reveni în sfârșit din punct de vedere financiar.

Cu toate acestea, nu trebuie să te arunci la cheltuieli prea mari! Rămâi modest/ă și cu picioarele pe pământ!

Pești

Astăzi o să faci o deplasare mai lungă, posibil într-un oraș aflat la o distanță considerabilă. Poți profita de această ocazie ca să vezi anumite obiective turistice din zonă! În fond, cine știe când vei mai ajunge în aceste împrejurimi?

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
6 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod