Horoscop 8 mai: Câteodată, este nevoie și de un duș rece


Fecioară

Banii încep să devină o problemă pentru tine? E clar că trebuie să fii mai chibzuit/ă! Pentru a face acest lucru, atunci când primești salariul, pune-ți deoparte o sumă de bani și încearcă să te descurci cu diferența rămasă!

Balanță


Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu merg așa cum trebuie pentru tine. Ești mereu pe fugă, te gândești doar la job, chiar și atunci când ești acasă! Nu-i de mirare că partenerul este tot mai nemulțumit, are tot dreptul să reacționeze așa! Învață să separi cele două planuri ale vieții tale!

Scorpion


Astăzi vei fi extrem de ocupat/ă la locul de muncă și nici nu o să îți dai seama când trece timpul! E posibil chiar să primești sarcini noi care să te solicite din punct de vedere intelectual.
Cel mai probabil că vei face o figură frumoasă și șeful tău va fi încântat!

Săgetător


Vei descoperi astăzi că un eveniment din trecut, poate avea urmări extrem de importante în prezent. De aceea, trebuie să fii foarte atent/ă la ceea ce spui și faci, pentru că totul se poate întoarce împotriva ta. Cuvântul de ordine al zilei este precauția!

Capricorn


Colegii tăi de la locul de muncă sunt extrem de stresați în legătură cu schimbarea unui șef. În schimb, tu arăți o relaxare imensă, aspect care le ridică anumite suspiciuni.
Nu te grăbi să risipești zvonurile, uneori e mai bine să afli ce gândesc ceilalți despre tine!

Vărsător


Din punct de vedere amoros și financiar, aceasta zi nu va fi deloc bună pentru tine. Pe viitor, concentrează-te doar pe anumite aspecte ale vieții tale, atunci când amesteci lucrurile, nu iese deloc bine. Din fericire, o persoană mai în vârstă va fi în preajma ca să te sfătuiască!

Pești


Dacă ai impresia că toți ceilalți sunt la dispoziția ta, o să ai parte de un duș rece astăzi! Învață să gândești în perspectivă și să anticipezi mișcările celorlalți! Pe seară, totul va fi mult mai relaxat, în principal datorită rezultatelor pozitive pe care le-ai obținut!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod