Horoscop 8 iulie: Leul nu va fi deloc în apele lui

Fecioară

Petreci foarte mult timp în fața unui ecran și din această cauză, au început să apară durerile de spate și problemele de vedere. Chiar dacă ești tentat/ă să faci asta, nu trebuie să le ignori ci din contra să mergi la un medic specialist și să îi urmezi sfaturile! În ceea ce privește durerile lombare, sigur vor dispărea dacă faci exerciții fizice!

Balanță

De dimineață o să primești o veste excelentă, atât din punct de vedere financiar, cât și amoros. Chiar dacă îți vine greu să recunoști asta, aceste două aspecte sunt interconectate! Urmează o perioadă bună pentru tine și partener!

Scorpion

O să te trezești cu capsa pusă astăzi și până în prânz, e mai bine să eviți orice interacțiune! După ce îți vei limpezi puțin gândurile, totul va părea mult mai ușor și vei fi în măsură să găsești soluții la orice problemă!

Săgetător

O rudă apropiată trece printr-un moment mai dificil cauzat probabil de o problemă de sănătate.

Încearcă să îi oferi sprijinul necesar, chiar dacă asta implică o cheltuială majoră!

Capricorn

Astăzi o să primești o comunicare oficială din partea statului, care te va lăsa mască. Practic, te vei trezi cu o somație sau o citație într-o problemă pe care o credeai rezolvată de ceva vreme. Dacă e cazul, apelează la serviciile unui specialist!

Vărsător

Din punct de vedere sentimental, poți spune că o duci destul de bine. Totuși, nu e cazul să îi acorzi partenerului mai multe merite decât i se cuvin de drept.

Rămâi obiectiv/ă și cu capul pe umeri, pentru că lucrurile nu sunt atât de roz precum par!

Pești

Astăzi vei asista la o ceartă serioasă între doi colegi care îți sunt la fel de dragi. Chiar dacă ți se va cere să intervii, este mai bine să te abții pentru că orice gest al tău, va fi interpretat în fel și chip!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod