Horoscop 7 octombrie: Racul va avea parte de un eveniment care îi va da lumea peste cap

Fecioară

Vei avea parte de o surpriză imensă astăzi din partea jumătății tale. Încearcă să îi răspunzi pe măsură și să profitați împreună de această perioadă excelentă. Chiar traversați o perioadă foarte bună!

Balanță

O rudă apropiată trece printr-un moment dificil, dar alege să se închidă în sine și să se descurce singur/ă. Deși ești convins/ă că metoda pe care a ales-o nu va aduce rezultate pozitive, nu ai de ales și trebuie să te conformezi. În aceste condiții, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să încerci să diminuezi pagubele!

Scorpion

Un coleg de la locul de muncă este deodată mai amabil cu tine, iar comportamentul său îți ridică serioase semne de întrebare.

Ar trebui să afli ce gândește acesta cu adevărat, ca nu cumva să cazi într-o capcană! Din fericire, pe seară totul va fi mult mai liniștit pentru tine!

Săgetător

Dacă intenționezi să faci o achiziție importantă, e de preferat să te consulți cu un specialist înainte! Chiar poți face economii substanțiale dacă alegi serviciile unei persoane autorizate! E firesc ca lucrurile să stea așa, nimeni nu le știe pe toate!

Capricorn

Dacă cineva din jurul tău va avea o remarcă nepotrivită/total deplasată la adresa ta, ar trebui să iei atitudine și să încerci să te impui! Atât timp cât tu i-ai respectat pe ceilalți, e firesc să ai astfel de pretenții! Nu uita, în ultima instanță poți apela la superiori ori la anumite persoane mai influente!

Vărsător

Dispui de suficiente calități pentru a ieși din situațiile dificile cu care te confrunți, dar chiar și așa, nu crezi că e mai bine să le eviți din start? Aprofundează importanța prevenției și, acolo unde e posibil, preîntâmpină problemele!

Pești

Starea ta de sănătate nu este tocmai roz și, tocmai din această cauză, vei întâmpina anumite probleme astăzi.

Apelează-ți rapid medicul curant și urmează-i sfaturile! Chiar nu ai timp de pierdut atunci când vine vorba de lucrurile importante!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
4 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod