Horoscop 7 iunie: Zodia care va avea parte de o minune


Fecioară

E posibil să te trezești astăzi cu dureri de cap sau de stomac, așa că e important să nu te implici în probleme foarte complicate! În același timp, nu ezita să iei pastile mai tari dacă este cazul! În cazul tău, leacurile băbești nu au dat niciodată rezultate!

Balanță


Ești o persoană dedicată care atunci când se implică în anumite proiecte, o face trup și suflet. De aceea, șefii au numai cuvinte de laudă la adresa ta și te oferă deseori drept exemplu! Totuși, ai grijă să nu te umfli prea mult în pene pentru că poți să pici foarte jos, extrem de rapid!

Scorpion


Astăzi vei primi o veste tristă referitoare la starea de sănătate a unui prieten.
Din păcate, chiar nu poți să te implici mai mult decât ai făcut-o deja! Singura soluție viabilă este să oferi respectivei persoane un împrumut, dar nu trebuie să o faci fără a te consulta cu partenerul de viață!

Săgetător


Trebuie să faci mai multă mișcare și să fii atent/ă la alimentație! Deși nimeni nu ți-a spus direct acest lucru, e evident că ai pus kilograme în plus! E necesar să acționezi cât mai rapid pentru că altfel, îți va fi mult mai greu!

Capricorn


În această dimineață o să primești o veste excelentă, care te va ambiționa să continui în aceeași direcție! Rămâi la fel de dedicat/ă și implicat/ă la locul de muncă! Urmează o perioadă foarte liniștită pentru tine!

Vărsător


Un superior este pe nedrept nemulțumit de tine.
Dacă te vei simți cumva discriminat/ă, nu uita că există numeroase instituții cărora te poți adresa! Atunci când ești convins/ă că dreptatea este de partea ta, trebuie să te lupți pentru ea!

Pești


Toate îți vor merge strună astăzi și în sfârșit, te vei simți în al nouălea cer. Păstrează același ritm ridicat la serviciu și cu siguranță vei stârni admirație în rândul colegilor! Dacă ești singur/ă, nu e exclus ca o anumită persoană să își dorească să formați un cuplu!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
6 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod