Horoscop 6 septembrie: Leii trebuie să învețe lecția recunoștinței

Fecioară

Deși te vei trezi cu fața la cearșaf, odată cu trecerea timpului o să te calmezi și o să fii în măsură să te abții de la anumite cuvinte sau gesturi deplasate. Totuși, învață ceva din această experiență și conștientizează pericolul care te paște!

Balanță

Pentru tine, această zi va fi cu adevărat specială, mai ales din punct de vedere social. O să interacționezi cu o mulțime de persoane inteligente, de la care chiar ai ce învăța! Important este să fii cât mai receptiv/ă!

Scorpion

Dacă te implici permanent în multe proiecte, nu o să reușești să le duci la bun sfârșit.

De aceea, trebuie să faci o mică selecție și să alegi unde anume vrei să îți investești energia!

Săgetător

Urmează-ți pasiunile chiar dacă asta înseamnă să faci o cheltuială suplimentară! E esențial să fii echilibrat/ă mental și să te simți mulțumit/ă cu deciziile pe care le iei. Altfel, o să acumulezi frustrări și îți va fi aproape imposibil să mai zâmbești!

Capricorn

De dimineață te vei simți mai slăbit/ă decât de obicei și e posibil chiar să primești anumite sarcini suplimentare care îți vor agrava situația! Discută cu șefii tăi și nu te sfii să le ceri o învoire! Altfel, atât timp cât păstrezi secretul afecțiunilor tale, nu te aștepta să primești înțelegere din partea lor!

Vărsător

Partenerul tău de viață este tot mai nemulțumit de comportamentul tău și ai impresia că îți caută nod în papură? Discută sincer cu acesta și încercați să stabiliți împreună care este calea de urmat! Doar dialogând veți găsi cea mai bună soluție!

Pești

Vei avea astăzi de tras de pe urma unei decizii eronate pe care ai luat-o în trecut.

E posibil să fii extrem de afectat/ă din punct de vedere financiar și, din această cauză, să te lași cuprins/ă de panică! Fii fără grijă, la un moment dat totul se va așeza pentru tine!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
5 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod