Horoscop 6 octombrie: Infidelitatea este foarte posibilă pentru Vărsător

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Relațiile necesită timp și muncă. Trebuie să te gândești dacă ești dispus/ă să depui acest efort în acest moment al vieții tale. Dacă dorința de evadare te sâcâie de ceva vreme, atunci pune un plan în mișcare!

Taur


Astăzi este ziua perfectă pentru a începe un nou proiect sau plan. E timpul pentru noi începuturi atât pe plan profesional, cât și personal. De asemenea, e important să acorzi o mai mare atenție sănătății și fizicului tău.

Gemeni


Există cineva de care îți place de ceva timp. Acționează cu încredere și abordează acea persoană.
Dacă ești deja cu cineva, poți avea o ceartă minoră cu partenerul/a de viață la finalul zilei.


Rac


Din punct de vedere financiar, te descurci bine, dar ai putea să te descurci mult mai bine. Chiar și atunci când crezi că nu poți, să știi că poți face asta! Este nevoie doar de curaj, organizare și autodisciplină.

Leu


Nu ar trebui să îți faci griji pentru situațiile asupra cărora nu deții controlul. Astăzi te vei simți neputincios/oasă și ușor copleșit/ă de situațiile în care viața te aruncă pe nepregătite.

Fecioară


Astăzi va fi încă o zi plictisitoare la locul de muncă.
Lucrurile materiale și banii nu sunt ceva ce te interesează în acest moment. Vrei experiențe, amintiri și lucruri care să nu dispară sau să se estompeze în timp.


Balanță


Dacă te simți stresat/ă, încearcă să mergi la masaj. Dacă ești fumător/oare, poate ar fi bine să începi să reduci consumul de țigări. Din punct de vedere emoțional, încă te lupți cu propriii monștri, dar te descurci excelent.

Scorpion


Dacă ești cu cineva, astăzi poți avea o problemă în relația ta. Comunicarea și onestitatea sunt cheia succesului și a rezolvării oricărei neplăceri.
Dacă ești singur/ă, vei flirta cu un Berbec și îți va plăcea la nebunie.


Săgetător


Astăzi îți vor lipsi niște oameni care au fost o parte importantă a vieții tale cândva. Poate e cazul să le trimiți un mesaj sau să îi suni pentru a-i întreba cum o mai duc. Telepatia funcționează, așa că aceștia poate chiar au nevoie de ajutorul tău.

Capricorn


Relațiile la distanță nu funcționează, cel puțin nu în cazul tău. De acest lucru îți vei da seama astăzi, când partenerul/a tău este din ce în ce mai absent atunci când îl/o cauți. Dacă ești șomer/ă, poți primi o veste bună.
Șansa e a ta, nu o rata!


Vărsător


Dacă ești singur/ă, astăzi vei purta o discuție extrem de interesantă cu o persoană pe care o vei cunoaște. Dacă ești deja cu cineva, partenerul/a de viață s-ar putea simți puțin lăsat/ă deoparte. Infidelitatea este foarte posibilă!

Pești


Stai bine pe plan profesional și, de asemenea, și cu banii. Faci tot posibilul să fii responsabil/ă, dar se pare că nu ai niciodată destui. Nu-i cheltui cu nesăbuință, deoarece vor urma zile mai grele.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod