Horoscop 6 iunie: Zile sumbre pentru Balanțe


Fecioară

Vei începe această zi excelent și datorită implicării tale, multe persoane vor scăpa de anumite sarcini inutile. Să nu te surprindă dacă vei fi propus/ă pentru avansare! Chiar meriți o formă de recunoștință așa că nu trebuie să afișezi o falsă modestie!

Balanță


Stai extrem de prost cu finanțele în această perioadă și din această cauză, chiar și starea ta de spirit este serios afectată. Dacă până acum erai numai un zâmbet, începând cu această zi vei cădea mai des pe gânduri și vei vorbi mai apăsat.
Încearcă să revii la normal cât mai rapid!

Scorpion


Fără voia ta, vei asista în această dimineață la o nedreptate evidentă. Deși ești tentat/ă să intervii și să iei apărarea persoanei vizate de atacul nejustificat, e mai înțelept să te abții! Altfel, vei fi târât/ă în tot felul de conflicte, amenințări sau procese!

Săgetător


Spiritul tău colegial a apus demult. Totuși, nu-i nimic rău în a fi un lup singuratic, mai ales dacă în această manieră ai un randament mai ridicat! Iar pentru cine nu te înțelege și te bârfește, nici măcar nu trebuie să îți bați capul!

Capricorn


Chiar dacă situația ta financiară este mult îmbunătățită, tot nu trebuie să ieși în evidență ori să te lauzi cu acest aspect! Lasă faptele să vorbească pentru tine și nu încerca să ascunzi erorile trecutului! Mai devreme sau mai târziu, acestea tot vor ieși la suprafață!

Vărsător


O rudă sau un prieten apropiat trece printr-o perioadă cu adevărat dificilă.
Totuși, respectiva persoană nu se dă bătută și acționează cu maximum de luciditate! Dacă poți, încearcă să îi calci pe urme!

Pești


Timpul nu va curge deloc în favoarea ta astăzi! Ești implicat/ă în foarte multe proiecte și dacă nu înveți să faci anumite compromisuri, vei avea de suferit! Chiar nu e prea târziu ca să faci o modificare în acest sens!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod