Horoscop 6 august: Stres major pentru Balanțe

Fecioară

Timpul pare că se scurge în favoarea ta în aceste zile, așa că nu ai niciun motiv pentru a grăbi derularea anumitor evenimente. Din contră, trebuie să fii mai răbdător/răbdătoare ca oricând! Pe seară e posibil să participi la o întâlnire importantă, așa că încearcă să fii cât mai pregătit/ă!

Balanță

Ești supus/ă unui stres major la locul de muncă și, din această cauză, și acasă ești tot mai abătut/ă! Trebuie să disociezi cele două aspecte ale vieții tale, altfel o să ai mereu probleme! Urmează sfaturile prietenilor tăi și bucură-te de fiecare moment!

Scorpion

Dacă ești în concediu, uită complet de job! Fii fără grijă, compania va funcționa la fel de bine și fără ajutorul tău! Ai dreptul să te relaxezi, așa că renunță la telefonul de serviciu și la e-mail! Bucură-te de lucrurile simple care se petrec chiar sub ochii tăi!

Săgetător

Astăzi vei purta o discuție contradictorie și extrem de rece cu o rudă mai în vârstă.

Din fericire, știi când să te oprești și astfel, eviți să spui cuvinte grele, pe care sigur le-ai fi regretat mai târziu! Chiar dacă dreptatea îți aparține, nimic nu îți dă dreptul să renunți la politețe și să treci la jigniri!

Capricorn

O problemă financiară te va împiedica să iei anumite decizii majore. Deși obiectul pe care intenționezi să îl cumperi este la ofertă, tot nu ai o certitudine și o siguranță asupra veniturilor tale viitoare. Așadar, cel mai bine este să spui pas, cel puțin pentru moment!

Vărsător

În limita timpului disponibil și a bugetului, ieși la cumpărături alături de un/o prieten/ă apropiat/ă! Pe lângă faptul că vă veți înnoi garderoba, o să aveți și ocazia de a vă apropia mai mult.

Pești

Din punct de vedere sentimental, lucrurile sunt destul de clare pentru tine și partener.

Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche și să îi acorzi încredere totală. Fii puțin mai rezervat/ă, fiindcă orice este posibil!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod