Horoscop 5 iunie: Cine va începe ziua cu stângul


Fecioară

Nu te vei simți deloc în apele tale astăzi. Colac peste pupăză, nici prietenii nu îți vor fi deloc alături, și fiecare își va urmări doar propriul interes. Încearcă să te descurci singur/ă!

Balanță


Nu o duci deloc bine cu banii dar asta nu e un motiv suficient ca să te plângi. Fii realist/ă, au fost momente în care ai fost un veritabil sprijin financiar pentru cei din jurul tău! Iar dacă roata se întoarce puțin în această perioadă, nu te agita prea tare, sigur vei ieși la suprafață!

Scorpion


După o reușită profesională adevărată, un șef mai mare vrea să îți întindă o mână de ajutor și să te mute pe o funcție mai importantă.
Nu te grăbi să accepți fiindcă orice avantaj picat din cer, are anumite aspecte ascunse. În plus, astfel de decizii se iau și cu consultarea partenerului de viață!

Săgetător


Vei porni astăzi un proiect extrem de important pe care este bine să îl protejezi cu sfințenie! Nu împărtăși cu nimeni secrete de serviciu, ci din contră, măcar pentru o perioadă ascunde-te în carapace!

Capricorn


Vara e abia la început iar tu pare că nu mai reziști deloc la temperaturile tot mai ridicate.
Nu te grăbi să îți achiziționezi concedii în destinații exotice pentru că sunt extrem de scumpe! Cel mai bine este să alegi serviciile de care ai strictă nevoie, fără nimic suplimentar!

Vărsător


În prima jumătate a zilei vei fi destul de obosit/ă așa că cel mai bine ar fi să îți programezi pentru după-amiază întâlnirile importante. În plus, atunci o să ai alături și o persoană de încredere care te poate sfătui la nevoie! Nu te grăbi să dai răspunsuri în domenii pe care nu le stăpânești!

Pești


Nu e exclus să primești astăzi o amendă sau un altfel de sancțiune financiară.
Dacă ai greșit, plătește suma care se cuvine, dar dacă dreptatea îți aparține, luptă-te până la capăt pentru ea!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod