Horoscop 5 august: Fecioarele riscă să ajungă la fundul sacului

Fecioară

Problemele financiare au devenit tot mai evidente pentru tine și ai tăi. Dacă nu îți vei schimba optica, cât de curând o să ajungeți la fundul sacului! Iar cum nu se întrevede posibilitatea de a-ți crește veniturile, încearcă măcar să îți reduci cheltuielile!

Balanță

Ești tot mai supărat/ă din cauza unor probleme de la locul de muncă. Cu toate acestea, nu ar trebui să acorzi o importanță deosebită acestui aspect, mai ales că odată cu trecerea timpului problemele se vor rezolva!

Scorpion

N-ar strica să fii puțin mai implicat/ă în viața de familie! Chiar nu e în regulă să stai mereu peste program ori atunci când vii acasă, să te gândești tot la job.

E cazul să disociezi aceste două aspecte ale vieții tale!

Săgetător

O să descoperi astăzi că ai făcut anumite erori majore în trecut. Deși aveai impresia că totul poate fi trecut cu vederea, de fapt lucrurile nu stau chiar așa. Încearcă măcar pe viitor să fii puțin mai prevăzător/prevăzătoare!

Capricorn

Ziua aceasta se anunță a fi extrem de facilă pentru tine, mai ales la locul de muncă. Cel mai probabil acest aspect ți se datorează exclusiv ție, mai ales dacă obișnuiești să gândești ori să muncești în avans.

Cine știe, poate că, uimiți de abilitățile tale, colegii îți vor urma exemplul!

Vărsător

Nu te teme să iei puțin taurul de coarne în relația de iubire! Dacă partenerul continuă să fie la fel de pasiv, e clar că tu trebuie să fii puțin mai asumat/ă! Nu te teme de consecințe și spune fix ceea ce gândești!

Pești

În prima jumătate a acestei zile nu o să îți mai vezi capul de treburi. Din fericire, ai posibilitatea de a amâna anumite activități, astfel încât să reduci la maximum riscul de a comite erori! În plus, e mult mai ușor atunci când nu mai ești presat/ă să faci anumite sarcini într-un anumit termen!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod