Horoscop 4 septembrie: Momente dificile pe plan amoros pentru unii nativi

Fecioară

Din punct de vedere amoros, traversați o perioadă extrem de dificilă, presărată cu tot felul de reproșuri și încărcături negative. Dacă ești convins/ă că îți este mai bine singur/ă, nu ai niciun motiv să joci în continuare această carte. În cazul tău, o schimbare este binevenită!

Balanță

Ești foarte slăbit/ă în ultima perioadă și lipsit/ă de orice inițiativă. Cu toate acestea, șefii te bombardează cu pretenții tot mai mari. Ar trebui să te preocupi mai mult de propria persoană și să lași deoparte (cel puțin pentru câteva zile) aspectele legate de viața ta profesională!

Scorpion

Timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi.

Oricât de mult vei încerca, îți va fi tot mai greu să ajungi la toate întâlnirile pe care ți-ai propus să le bifezi! Chiar nu e cazul să ai așteptări prea mari și să crezi că le poți face pe toate!

Săgetător

În prima jumătate a acestei zile o să primești anumite sarcini noi. Din fericire, sunt destui cei dispuși să te sprijine, important este să fii tu cât mai deschis/ă la dialog!

Capricorn

Chiar nu e cazul să te bagi acolo unde nu îți fierbe oala! Învață să fii mai răbdător/răbdătoare și, în același timp, mai puțin intruziv/ă! Fie că îți convine sau nu, trebuie să înveți și virtutea diplomației!

Vărsător

Din punct de vedere financiar, urmează o perioadă destul de dificilă.

De aceea, e cazul să renunți la cheltuielile inutile și să strângi mai mult cureaua. Dacă ești cap de familie, roagă-i și pe ceilalți să îți urmeze exemplul!

Pești

Simți că nu te-ai integrat foarte bine la locul de muncă? Asta pentru că ești extrem de orgolios/orgolioasă și nu ești dispus/ă să faci niciun compromis! Cu o astfel de atitudine, ori vei ajunge lider, ori vei rămâne singur/ă!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
3 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod