Horoscop 31 iulie: Zi excelentă pe toate planurile pentru Capricorni

Fecioară

Timpul va fi cel mai mare inamic al tău astăzi. Pentru că ești implicat/ă în multe proiecte, îți este greu să iei anumite decizii ori să refuzi. Totuși, dacă nu o vei face, în curând nu o să mai poți duce la bun sfârșit nimic!

Balanță

De dimineață o să te trezești cu nervii întinși la maximum, de aceea este mai bine să fii lăsat/ă în pace! Evită să te implici în probleme care nu te privesc în mod direct, ori să faci comentarii răutăcioase! Fii fără grijă, timpul le va rezolva pe toate!

Scorpion

Dacă ești în așteptarea concediului, trebuie să fii bine organizat/ă și să pui în bagaj tot ceea ce este necesar! În primul rând, nu uita costumul de baie, crema de protecție solară și dacă este cazul, spray-ul de insecte! În lipsa acestor mici obiecte, concediul se poate transforma într-un fiasco!

Săgetător

Un coleg te va aborda astăzi cu o rugăminte personală.

Deși nu obișnuiești să faci asta, o să sacrifici interesul familiei pentru a satisface nevoile respectivei persoane. Încearcă să nu faci o obișnuință din asta pentru că altfel, cei dragi vor începe să îți reproșeze acest aspect!

Capricorn

Ziua aceasta va fi excelentă pentru tine din toate punctele de vedere. Vei reuși să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus și de ce nu, chiar să începi anumite proiecte noi. Timpul va decide dacă ai fost inspirat/ă sau nu, în alegerea temei și a domeniului de interes!

Vărsător

Compania în care activezi este supusă unui audit extern.

Ca de obicei, sunt căutați vinovați și ca un făcut, toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Dacă e cazul, caută-ți aliați care să îți susțină punctul de vedere și apărările invocate! Nu e normal să se declanșeze acest mic război împotriva ta!

Pești

În ultima perioadă ai tot acuzat dureri de cap, iar astăzi, colac peste pupăză, vor începe să apară și tulburările de vedere. Mergi la medic rapid și nu te juca cu așa ceva! Acționând proactiv, eviți posibile complicații!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod