Horoscop 30 mai: Care este zodia care află noi adevăruri despre partenerul de viață


Fecioară
 
De dimineață o să descoperi anumite lucruri extrem de interesante despre partenerul tău de viață! Chiar dacă aveai impresia că îl cunoști extrem de bine, de fapt situația e mai complicată decât pare la prima vedere! Dacă urmează să faceți un pas important pentru relație și ai anumite dubii, mai bine e să te abții!

Balanță

 
Ești extrem de încordat/ă și nu reușești să te bucuri de micile plăceri ale vieții! Din fericire, partenerul tău este mult mai relaxat și reușește să îți insufle și ție din optimismul său.
Dacă mai aveai vreun dubiu, voi sunteți cel mai bun exemplu că extremele se atrag!

Scorpion

 
Trebuie să acorzi o atenție sporită la locul de muncă, mai ales dacă firma în care îți desfășori activitatea este supusă unei verificări. De cele mai multe ori, se caută țapi ispășitori iar numele tău este cap de listă!

Săgetător

 
Dacă nu ești implicat/ă emoțional, acum e momentul ideal să faci acest lucru. Cu siguranță ai o persoană la fel de singură ca și tine, pe care ai pus ochii! Începe să îi trimiți anumite semnale, dar nu te arăta disperat/ă!

Capricorn

 
Din punct de vedere emoțional, lucrurile nu sunt așa cum ți-ai dori.
Colac peste pupăză, și situația ta financiară este destul de șubredă. Drept urmare, nu ai prea multe de făcut decât să îți îndrepți atenția către muncă și să încerci să te faci cumva remarcat/ă!

Vărsător

 
Riscul de accidentare este destul de ridicat astăzi, mai ales dacă ești practicant/ă a unor sporturi extreme. Așadar, nu te juca atunci când vine vorba de măsuri de siguranță pentru că sunt mulți cei care depind de tine într-un fel sau altul!

Pești

 
O problemă mai veche va ieși la iveală astăzi și te va forța să iei atitudine.
Pentru a o rezolva, nu e exclus să faci o cercetare mai amănunțită. Din fericire, dispui de tot timpul din lume!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod