Horoscop 30 iulie: Zi extrem de tensionată pentru Berbeci

Fecioară

Ești extrem de tensionat/ă pentru că nu ai lăsat totul în ordine la locul de muncă. De aceea, s-ar putea să primești critici serioase din partea șefilor și chiar sancțiuni. Pe viitor, încearcă să te ții de plan și să nu lași nimic la voia întâmplării!

Balanță

E posibil ca în prima jumătate a acestei zile să participi la o discuție foarte interesantă, de pe urma căreia să obții anumite informații sensibile. Totuși, trebuie să fii atent/ă să nu fii la rândul tău folosit/ă de către anumite persoane! Discreția este cuvântul de ordine al acestei zile!

Scorpion

Astăzi o să faci o achiziție importantă care va afecta mult bugetul familiei.

Discută cu partenerul înainte de a lua astfel de decizii, altfel acesta are tot dreptul să fie supărat! E cazul să înțelegi că e vorba mai mult de gest și nu neapărat de sumele de bani cheltuite!

Săgetător

Vei primi astăzi o veste importantă, pe care o așteptai de mai mult timp. Din fericire, pare că încă o dată astrele s-au aliniat în sensul dorit de tine. Totuși, nu e cazul să îți exprimi bucuria într-un mod ostentativ, dă dovadă de mai multă modestie!

Capricorn

Simți că atmosfera în familie este tot mai tensionată? E clar că trebuie să fii puțin mai direct/ă cu anumite rude și chiar să te lupți pentru a-ți impune punctul de vedere.

Chiar dacă va fi greu la început, respectivele persoane trebuie să te recunoască drept lider!

Vărsător

Situația ta financiară va avea de suferit astăzi. Deși credeai că ai scăpat de o datorie importantă, vei afla că de fapt lucrurile nu stau deloc așa. Dacă e cazul, apelează la serviciile unui prieten cu cunoștințe juridice! Acesta te poate sfătui ce să faci mai departe!

Pești

În prima parte a zilei o să primești o sarcină destul de dificilă din partea șefilor. Din fericire, vei primi sprijin din partea colegilor mai experimentați.

Nu te încăpățâna să rezolvi totul singur/ă, fiindcă așa va fi mult mai greu!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod