Horoscop 30 august: Veste excelentă pentru Raci

Fecioară

Astăzi o să începi un proiect nou, în care crezi cu tărie. Din fericire, nu trebuie să faci nimic deosebit, ci doar să îți urmezi pasiunea și să îți asculți instinctul! Urmează o perioadă relaxată, bucură-te de ea!

Balanță

Dacă nu ți-ai planificat nimic pentru weekend, nu e încă prea târziu să o faci. Totuși, nu ignora așteptările partenerului și, chiar dacă nu vei merge în locul dorit de acesta, nu se va supăra atât timp cât există o consultare!

Scorpion

Urmează o perioadă mai dificilă pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar.

Oricât de mult te vei strădui, nu o să reușești să îți satisfaci toate nevoile! Încearcă să renunți la anumite așteptări și să revii cu picioarele pe pământ!

Săgetător

Discuțiile pe care le vei purta astăzi la locul de muncă vor fi destul de tensionate și vor avea o încărcătură deosebită pentru tine. Așadar, trebuie să fii mult mai atent/ă la ceea ce spui și faci, fiindcă, la fel ca în filme, tot ce spui poate și va fi folosit împotriva ta!

Capricorn

Dacă simți că relația ta amoroasă începe să scârțâie, ar trebui să ieși din pasivitate și să acționezi proactiv! Chiar nu e în regulă să ajungeți în acel punct din care nu mai există cale de întoarcere!

Vărsător

O rudă extrem de apropiată va trece astăzi printr-un moment dificil.

Chiar dacă nu îndrăznește să îți ceară ajutorul, tu trebuie să îi fii alături! O cunoști prea bine ca să știi ceea ce îi lipsește!

Pești

Pentru că ai fost mereu serios/serioasă la locul de muncă, șefii te-au apreciat în secret, iar acum, când a sosit momentul, ești cap de listă pentru a primi o recompensă importantă. Ține-o tot așa!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
29 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod