Horoscop 3 septembrie: Gemenii trebuie să dea dovadă de modestie

Fecioară

Deși va începe cu stângul, această zi se va dovedi a fi una extrem de reușită. Practic, vei obține un succes neașteptat cu un proiect mai vechi de-al tău. Drept urmare, și bugetul tău personal va crește substanțial!

Balanță

Dacă ești mai ocupat/ă decât de obicei în această perioadă, trebuie să faci mici schimbări și să te adaptezi din mers. Altfel spus, e cazul să renunți la anumite proiecte pentru că nu le poți rezolva chiar pe toate! Fixează-ți obiective realizabile pentru a nu fi dezamăgit/ă!

Scorpion

Vei purta astăzi o discuție contradictorie extrem de aprinsă, care poate degenera foarte ușor.

Din fericire, persoanele din jurul tău știu cum să te calmeze și mai ales când să intervină. Altfel, cel mai probabil că ai fi ieșit din nou șifonat/ă!

Săgetător

Ai cheltuit fără rost în ultima perioadă și, din această cauză, partenerul tău de viață este tot mai nemulțumit. Trebuie să găsești cumva o cale de mijloc și să îți protejezi bugetul! Altfel, mai târziu sigur vei suferi!

Capricorn

Dacă te simți mai încordat/ă decât de obicei, ar trebui să mergi la o sesiune de masaj, shopping sau la orice activitate care te relaxează.

Sigur, asta înseamnă o cheltuială suplimentară, dar raportat la beneficiile pe care ți le aduce, aceasta va fi complet justificată!

Vărsător

Un vecin sau o persoană pe care o știi doar din vedere te va aborda cu o rugăminte destul de sensibilă. Dacă nu ești încă hotărât/ă să o ajuți sau nu, poți să oferi în prima fază un răspuns evaziv. Apoi, vei avea suficient timp pentru a efectua anumite verificări. Abia atunci poți lua o decizie în cunoștință de cauză!

Pești

Ziua aceasta va fi cu adevărat memorabilă pentru tine și te vei simți în al nouălea cer.

Din fericire, vei reuși să duci la bun sfârșit aproape tot ce îți propui. Ține-o tot așa!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
2 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod