Horoscop 29 mai: Care este zodia care va începe ziua cu dreptul


Fecioară
 
Nu ți-ai revenit complet după o maladie mai veche și datorită acestui lucru, trebuie să fii puțin mai precaut/ă! Orice forțare te poate trimite înapoi pe mâna medicilor, iar tu chiar nu îți mai dorești să vezi interiorul spitalelor!

Balanță

 
O conversație telefonică purtată în această zi te va da puțin peste cap. Nu te gândi neapărat la lucruri rele, poate fi vorba de un câștig neașteptat sau de o ofertă unică, ce apare extrem de rar! Profită de aceste oportunități!

Scorpion

 
Trebuie să restabilești anumite legături cu prieteni din copilărie.
Oricât de greu îți este să treci peste anumite neplăceri, trebuie să o faci și să lași de la tine! Cel puțin pentru perioada următoare, trebuie să renunți la rațiune și să te lași ghidat/ă de sentimente!

Săgetător

 
Astăzi trebuie să semnezi un act important ori să faci o cheltuială mai mare. Din fericire, te poți consulta cu un specialist în domeniu și să eviți anumite capcane juridice ori financiare! În fond, nu ai niciun motiv să te grăbești!

Capricorn

 
O să primești astăzi anumite informații sensibile și dacă reușești să le folosești în avantajul tău, vei obține mari beneficii.
Totuși, ai grijă ca în demersul tău să nu lezezi interesele celor dragi! Nu trebuie să distrugi relațiile tale sociale pentru a obține anumite avantaje!

Vărsător

 
E cazul să fii mai atent/ă la cheltuielile pe care le faci fiindcă veniturile au rămas la același nivel! Cuvântul de ordine al zilei este cumpătarea și pentru cei care se îndoiau de acest aspect, trebuie să dovedești că te-ai maturizat!

Pești

 
Vei fi pus/ă astăzi în fața unei alegeri dificile, în urma căreia un apropiat va fi rănit.
De aceea, trebuie să fii extrem de precaut/ă și, de ce nu, să îți justifici în detaliu opțiunea! Altfel, respectiva persoană va considera că ai acționat din răzbunare!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod