Horoscop 29 august: Săgetătorul nu trebuie să uite să fie OM

Fecioară

Dacă ești în concediu, deconectează-te de la mail-ul de serviciu și bucură-te de obiectivele turistice! Altfel, creierul tău nu va înțelege că e cazul să se relaxeze cu adevărat și, la un moment dat, va da semne de suprasolicitare!

Balanță

Ziua aceasta va începe foarte bine pentru tine și îți va oferi ocazia să îți pui ordine în gânduri. Mai ales în prima jumătate a ei, vei reuși să duci la bun sfârșit absolut tot ce îți propui! În plus, nici seara nu va fi deloc de lepădat!

Scorpion

Ești puțin gelos/geloasă pe succesul unui coleg și nu poți să te bucuri cu adevărat de reușita acestuia.

Din fericire, o terță persoană îți va deschide ochii la timp. Schimbă-ți comportamentul, atât timp cât acest lucru este încă posibil!

Săgetător

Trebuie să fii puțin mai intransigent/ă cu propria persoană, iar în ceea ce îi privește pe ceilalți, să dai dovadă de mai multă clemență! Chiar dacă ocupi o poziție autoritară, nu trebuie să uiți să fii om! Mai devreme sau mai târziu, roata se va întoarce!

Capricorn

Te vei înțelege foarte bine astăzi cu un coleg de la locul de muncă și vei descoperi că vă leagă foarte multe lucruri! Drept urmare, această zi va fi probabil începutul unei frumoase prietenii, care are toate șansele să treacă testul timpului.

Vărsător

Dacă te știi mai emotiv/ă din fire, încearcă să eviți interacțiunile cu anumite persoane necunoscute! Chiar nu e normal să ai de suferit din această cauză, când ai fi putut foarte bine să stai pe margine!

Pești

Ai un program extrem de aglomerat și, din această cauză, nu reușești să te ocupi de lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

Dacă nu vei face o schimbare majoră, problemele se vor acutiza și îți va fi din ce în ce mai dificil să duci la bun sfârșit chiar și lucruri banale! E cazul să tragi un semnal de alarmă!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
28 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod