Horoscop 28 mai: Gemenii vor descoperi ca timpul curge în defavoarea lor


Fecioară
 
Din punct de vedere amoros, totul pare că merge în direcția bună pentru tine. Totuși, nu trebuie să te încrezi orbeste în spusele partenerului de viață, fiindcă poți să ai de suferit! Bucură-te de prezent!

Balanță

 
În sfârșit simți că ești remunerat/ă pe măsura muncii pe care o depui! Dacă ai posibilitatea, pune ceva deoparte lună de lună, fiindcă nu poți să știi ce va interveni! Din fericire, și partenerul tău iubește precauția și sunteți practic pe aceeași lungime de undă!

Scorpion

 
O discuție contradictorie purtată de dimineață te va afecta peste măsură.
Practic, nu poți înțelege de ce oamenii nevinovați sunt pedepsiți și de ce șefii fug de răspundere. Încearcă să îți prezinți punctul de vedere, dar dacă simți că nu ai cu cine să te înțelegi, nu mai insista!

Săgetător

 
Dacă ești părinte, această zi va fi despre copil/copii. Poate că aceștia se confruntă cu o problemă la școală sau sunt măcinați de alte lucruri. Încearcă să pătrunzi în lumea lor și să le fii un real sprijin!

Capricorn

 
Iată că sezonul estival a sosit în sfârșit și după stresul prelungit de la serviciu, poți în sfârșit să te gândești la vacanță! Alege o cazare frumoasă și servicii pe măsură, chiar nu e momentul să te uiți la bani!

Vărsător

 
O să te confrunți astăzi cu mici probleme de sănătate.
Din fericire, nu va fi vorba de nimic extrem de grav și nu trebuie să te sperii. Urmează sfaturile și tratamentul prescris de medic, o să vezi că îți vei reveni la normal în curând!

Pești

 
Unul dintre colegii tăi pare a fi mânat de intenții ascunse. Nu îi împărtăși acestuia secrete importante, fiindcă mai devreme sau mai târziu poate să le folosească împotriva ta. Rămâi cât mai discret/ă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod