Horoscop 28 august: Unii nativi vor începe ziua cu stângul

Fecioară

Încearcă să fii mai receptiv/ă la nevoile celorlalți, mai ales atunci când vine vorba de rude! Nu crezi că te-ai pus mereu în centrul atenției și i-ai neglijat complet pe ceilalți? E cazul să demonstrezi că nu ești chiar atât de egoist/ă pe cât se crede!

Balanță

Deși va începe cu stângul pentru tine, această zi va fi una extrem de reușită, mai ales dacă nu ai așteptări foarte mari. Drept urmare, cel mai probabil vei petrece această seară în compania celor dragi, într-o atmosferă relaxată!

Scorpion

Fii puțin mai spontan/ă și ieși din zona de confort! Chiar nu ai niciun motiv să rămâi blocat/ă pe anumite aspecte sau activități, doar din obișnuință! Dacă vei acționa cu mai multă încredere în forțele proprii, vei avea doar de câștigat!

Săgetător

Astăzi vei primi o adresă sau un alt înscris oficial din partea unei autorități a statului.

Oricât de greu va părea, vei fi cumva nevoit/ă să faci anumite modificări importante. Poate fi vorba de schimbarea locuinței sau a locului de muncă, iar lucrul acesta pare a fi extrem de dificil la prima vedere. Dar ca de obicei, te vei descurca!

Capricorn

Colegii tăi nu au o părere prea bună despre tine și cred că ești cumva adus/ă în societate pe pile/relații. Fă tot ce poți ca să le demonstrezi cât de mult se înșală!

Vărsător

Nu o duci prea bine din punct de vedere amoros și ești mai mereu încordat/ă, mai ales atunci când vine vorba de partener.

Încearcă să privești totul dintr-o altă perspectivă și să fii mai precaut/ă cu pașii pe care îi faci!

Pești

Dacă și în trecut anumite persoane s-au dovedit a fi rău-platnici, de ce nu te înveți minte și continui să îi creditezi? Trebuie să înveți ceva din experiența trecutului și să te îmbunătățești permanent!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
27 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod