Horoscop 27 iunie: Lumea Racului va fi dată peste cap de o discuție

Fecioară

Pentru tine, fiecare zi este o binecuvântare și reușești să profiți la maximum de orice situație. Continuă să pui la fel de mult suflet în tot ceea ce faci, și rezultatele nu vor întârzia să apară!

Balanță

Dacă nu te înțelegi deloc bine cu șeful tău direct, trebuie să îți schimbi cât mai repede atitudinea! Chiar nu e în regulă să lucrezi într-un mediu neprietenos și să pleci spre casă încărcat/ă cu energie negativă! Meriți mai mult de atât!

Scorpion

O durere în zona cervicală îți va pune serioase probleme astăzi.

Sigur, poate că te resimți din cauza stresului acumulat sau de ce nu, din cauza unei întinderi musculare. Indiferent despre ce e vorba, se recomandă să nu faci efort fizic și să pui comprese cu gheață în zona afectată!

Săgetător

O duci din ce în ce mai rău din punct de vedere financiar. Pare că în ultima perioadă ai cheltuit într-un mod exagerat și că fără ajutor exterior, nu vei reuși să ieși la liman. Totuși, nu trebuie să te stresezi deocamdată, s-ar putea ca totul să se așeze conform așteptărilor tale, fără ajutor din partea terților!

Capricorn

Dacă ai lăsat un proiect în coadă de pește la serviciu, e firesc ca șefii/colegii să te contacteze insistent și să îți ceară explicații! Acordă una cât mai credibilă gestului tău, altfel s-ar putea să creadă că este vorba de rea-voință!

Vărsător

O persoană apropiată are nevoie de sprijin din partea ta.

Din fericire, dispui de timpul necesar dar și de o situație financiară stabilă ca să îi poți oferi un ajutor adevărat. Totuși, nu cere nimic la schimb pentru că astfel, va părea că ai acționat cu un interes ascuns!

Pești

Dacă ai o pasiune, urmeaz-o oricât de costisitor va fi! Sigur, vor exista certuri serioase în familie, dar ai tot dreptul să decizi asupra banilor pe care îi produci! Pentru ca pe viitor să nu mai existe discuții, fii cât poți de explicit/ă în această privință!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
26 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod