Horoscop 26 septembrie: Urmează o perioadă dificilă, Care sunt nativii care vor fi afectați

Fecioară

Partenerul tău de viață are anumite așteptări nejustificate și dacă nu veți discuta punctual asupra chestiunilor care prezintă interes, vor exista permanent dezamăgiri. Cel mai bine este să dialogați într-un mod constructiv și să stabiliți împreună ce este de făcut!

Balanță

Încearcă să fii puțin mai răbdător/răbdătoare și să dai dovadă de mai multă indulgență dacă anumiți colegi comit greșeli. Important este să existe bună intenție din partea acelor persoane, pentru că restul sunt detalii ce se pot remedia cu ușurință!

Scorpion

Din punct de vedere amoros, pare că în sfârșit ți-ai găsit echilibrul.

Totuși, nu renunța în niciun caz la vigilență, fiindcă mai pot să apară evenimente neprevăzute. Important este să fii în gardă!

Săgetător

Ziua aceasta va începe cu stângul pentru tine și tot ce vei iniția va fi sortit eșecului. Încearcă să cedezi inițiativa măcar pentru o perioadă de timp! În anumite situații, e evident că unele persoane sunt mai bine pregătite decât tine, iar acest lucru este absolut normal!

Capricorn

Un coleg îți va face o propunere care pare extrem de avantajoasă la prima vedere.

Totuși, înainte de a o accepta, e mai bine să o cercetezi sub toate aspectele, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute!

Vărsător

Ai tras tare la locul de muncă în ultima perioadă și pare că au început să apară în sfârșit rezultatele. Încearcă să menții cât mai ridicat acest ritm de lucru și să fii un exemplu pentru ceilalți!

Pești

Situația ta financiară lasă mult de dorit și, dacă nu vei face o schimbare, o să ai de furcă în viitorul apropiat. Decât să ajungi din nou clientul băncilor, mai bine este să apelezi la prietenii ori rudele care te pot împrumuta fără să îți ceară dobândă!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
25 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod