Horoscop 26 august: Zi specială pentru Berbeci

Fecioară

În cursul acestei dimineți o să porți o discuție extrem de interesantă cu o persoană de sex opus. Așa cum era de așteptat, lucrul acesta va stârni gelozia partenerului tău și vei avea de dat explicații serioase. Indiferent de vorbele care se vor arunca, e absolut necesar să îți păstrezi calmul!

Balanță

Astăzi vei interacționa cu o persoană mult mai bine pregătită decât tine. În mod evident, ai două opțiuni: să refuzi să accepți evidența și să acumulezi frustrări, ori din contră, să obții cât mai multe informații de la respectivul/respectiva, pe care ulterior să le folosești în avantajul tău! Depinde doar de tine ce cale vei alege!

Scorpion

Ești tot mai obosit/ă, iar lucrul acesta se datorează cel mai probabil lipsei de somn.

Dacă problema nu își va găsi rezolvarea nici în viitorul apropiat, poți apela la anumite suplimente alimentare sau la remedii naturiste!

Săgetător

Astăzi o să primești o veste excelentă, referitoare la viitorul tău financiar. Practic, sunt mari șanse să primești o donație, o moștenire sau chiar o creștere salarială. În mod cert, pe seară vei avea ce sărbători alături de cei dragi!

Capricorn

Dacă ai așteptări prea mari de la ceilalți, e firesc să fii cumva izolat/ă. Trebuie să te trezești rapid la realitate și să încerci să te integrezi mai bine în diferite grupuri! Gândește-te puțin, dacă ești părinte, ce exemplu vei oferi copiilor tăi?

Vărsător

Foarte multe evenimente se vor derula astăzi, iar tu trebuie să depui eforturi majore ca să nu rămâi cumva pe dinafară.

Din fericire, partenerul tău de viață este alături de tine și îți va oferi sfaturi prețioase. Tot ce trebuie să faci este să le asculți!

Pești

Timpul va fi cel mai mare dușman al tău astăzi. Oricât de mult ți-ai dori, nu vei reuși să rezolvi tot ce ți-ai propus și din nou vei fi nevoit/ă să lași anumite treburi în așteptare. E cazul să te obișnuiești cu această postură și să accepți că este imposibil să termini tot ce începi!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
23 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod