Horoscop 25 septembrie: Berbecul trebuie să lase loc de ”bună ziua”

Fecioară

Situația ta financiară se îmbunătățește de la zi la zi și începi să te gândești deja la achitarea creditelor importante pe care le-ai contractat în trecut. Fii foarte atent/ă la noua instituție financiară care îți va refinanța creditul, ca să alegi în cunoștință de cauză!

Balanță

Dacă intenționezi să faci o tranzacție importantă astăzi, cel mai bine este să apelezi la serviciile unui specialist! Nu e cazul să îți evaluezi singur/ă bunurile pe care intenționezi să le cumperi sau să le vinzi, pentru că vei fi lipsit/ă de obiectivitate!

Scorpion

Dacă un coleg ori o rudă apropiată se află într-o situație mai dificilă, trebuie să îi acorzi tot sprijinul de care are nevoie, fără să te mai gândești la evenimente din trecut! Chiar dacă tu te-ai descurcat singur/ă în situații similare, nu trebuie să fii rece și inabordabil/ă!

Săgetător

Deși te vei trezi cu o falcă în cer și cu una în pământ, odată cu trecerea timpului, o să devii tot mai calm/ă.

Acționează gândindu-te la viitor și nu forța derularea evenimentelor! Toate la timpul lor!

Capricorn

Vei purta astăzi discuții aplicate, de pe urma cărora poți dobândi anumite informații sensibile. În mod evident, și interlocutorul tău încearcă să obțină lucruri de interes pentru sine. E o bătălie între voi, purtată în surdină!

Vărsător

Deși ai impresia că le știi pe toate, lucrurile nu stau deloc așa. Încă mai ai de învățat destul de multe lucruri, esențial este să fii dispus/ă să îți rupi câteva ore zilnic și să îți modifici programul tău obișnuit!

Pești

Astăzi o să primești o veste excelentă care te va face să te simți în al nouălea cer, atât din punct de vedere financiar, cât și amoros.

Împărtășește bucuria cu familia și prietenii și, de ce nu, organizează chiar o mică petrecere!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
24 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod