Horoscop 25 iulie: Leul trebuie să aibă grijă cu vorbele! S-ar putea să intre în mari încurcături

Fecioară

Ești tot mai obosit/ă în ultima perioadă și dacă nu vei oferi organismului un moment de respiro, în curând va ceda. Iar când se va întâmpla asta, o să cheltuiești o sumă importantă de bani, încercând să te refaci cât mai repede! Pe viitor, gândește-te mai mult la prevenție!

Balanță

Dacă ești în concediu, încearcă să profiți la maximum de această perioadă pentru a te deconecta! Altfel spus, nici măcar nu trebuie să îți mai verifici mail-ul sau telefonul de serviciu! Dacă o vei face, îți va fi imposibil să nu te implici, iar astfel, rudele tale vor suferi în mod direct!

Scorpion

Din punct de vedere sentimental, lucrurile stau foarte bine pentru tine și partener.

Dacă nu ați făcut-o deja, acum e momentul ideal ca să vă mutați împreună ori să vă gândiți la un copil! Iar dacă ești emoționat/ă în privința banilor, trebuie să știi că vei primi sprijin din partea rudelor și a prietenilor!

Săgetător

Un prieten din copilărie te va aborda astăzi și îți va cere să îl ajuți într-o anumită chestiune aflată la limita legalității. Oricât de greu îți va fi să spui nu, trebuie să alegi ce e mai bine pentru tine și familie! Fii fără grijă, dacă relația voastră este solidă, nu va fi afectată deloc de răspunsul tău negativ!

Capricorn

De dimineață vei avea parte de senzații tari.

E posibil să primești o sarcină extrem de grea la locul de muncă, iar tu să o tratezi ca pe o ocazie unică de a demonstra de ce ești capabil/ă! Cine știe, e posibil ca pe seară, toată lumea să discute despre gestul tău!

Vărsător

Încearcă să renunți la ochelarii de cal și să fii puțin mai receptiv/ă la ce se întâmplă în jurul tău! Cu puțină atenție, o să afli câteva informații importante pe care le poți folosi pentru dezvoltarea ta profesională! Așadar urmează o perioadă bună pentru tine, mai ales din punct de vedere material!

Pești

Dacă ești nemulțumit/ă de greutate, ar trebui să faci ceva în această privință! Chiar nu e normal să te plângi în stânga și în dreapta dar să nu faci nimic concret! Adoptă o dietă strictă și de ce nu, ieși la alergat!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod