Horoscop 24 mai: Scorpionul se va confrunta cu o problemă mai veche


Fecioară
 
O să ai astăzi o dispută cu unul dintre superiori. Din fericire, anticipezi pericolul și te oprești la timp! Chiar dacă dreptatea este de partea ta, se pare că interlocutorul tău nu suportă să fie contrazis. E mai înțelept să te abții și să te rezumi la aspectele evidente, care nu mai necesită argumentare!

Balanță

 
Timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi, mai ales dacă ai lăsat sarcini nerezolvate la locul de muncă. Din păcate, nu reușești să îți scurtezi programul de la job, ci din contră, ești nevoit/ă să rămâi câteva ore suplimentar pentru a compensa pasivitatea din ultima perioadă.
Din fericire, primești înțelegere din partea jumătății tale!

Scorpion

 
O problemă mai veche va reapărea astăzi și îți va da serioase bătăi de cap. Poate fi vorba de o chestiune juridică sau financiară, iar tu să fii cumva străin/ă de respectivul domeniu. De aceea, cel mai înțelept este să te abții și să apelezi la serviciile unui specialist!

Săgetător

 
Din punct de vedere amoros, se pare că sunteți pregătiți să treceți la următorul nivel. Totuși, nu arde etapele, ci lasă timpul să curgă în ritmul său.
Vă așteaptă un viitor luminos dacă reușiți să vă concentrați pe aspectele care contează cu adevărat!

Capricorn

 
Nu crezi că te înțelegi bine cu prea puține persoane la locul de muncă? Trebuie să îți adaptezi cumva conduita și să fii mai flexibil/ă! Chiar nu ești o persoană indispensabilă, trezește-te la realitate și dă dovadă de mai multă modestie!

Vărsător

 
Nu trăda așteptările persoanelor care au încredere în tine! Deși e foarte interesant să transmiți mai departe informațiile sensibile pe care le-ai aflat, nu e în regulă să procedezi în asemenea manieră! Dovedește că ești o persoană responsabilă și integră!

Pești

 
O să te trezești astăzi cu fața la cearșaf și din această cauză, e foarte posibil să îți verși năduful pe persoane nepotrivite.
Astfel, să nu te surprindă reacțiile justificate ale respectivelor persoane! Nu uita, cine seamănă vânt culege furtună!


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod