Horoscop 24 iulie: Experiențe unice pentru Tauri

Fecioară

Dacă ești părinte, trebuie să dai dovadă de o mai mare implicare atunci când vine vorba de educația copilului/copiilor tăi! Chiar e total lipsit de etică să lași această responsabilitate exclusiv în sarcina partenerului! Deși nu s-a plâns de acest aspect, e evident că e deranjat/ă!

Balanță

Înainte de a face o achiziție importantă, gândește-te dacă într-adevăr ai nevoie de respectivele bunuri! Cel mai probabil că acționezi impulsiv și mai târziu, sigur vei regreta! Dă dovadă de mai multă maturitate!

Scorpion

În prima jumătate a zilei vei asista la o discuție extrem de interesantă.

Din fericire, realizezi la timp că e mai bine să păstrezi secretul în anumite privințe. Altfel, anumite persoane importante ar avea de suferit, iar tu nu îți dorești deloc acest lucru!

Săgetător

Astăzi o să te simți mult mai slăbit/ă decât de obicei, fără să faci vreo schimbare notabilă. De aceea, e esențial să mergi de îndată la medic, la prima apariție a simptomelor!

Capricorn

Dacă vei continua să te implici în probleme care nu te privesc în mod direct, inevitabil va apărea oboseala cronică.

Încearcă să te dedici familiei și să îți consumi toată energia în interesul propriu și al rudelor! Obiectiv vorbind, toată lumea se comportă astfel, tu de ce ai face o notă discordantă?

Vărsător

Astăzi vor apărea cheltuieli majore neprevăzute. Inițial, vei fi tentat/ă ca din această cauză, să refuzi participarea la anumite evenimente ori efectuarea de achiziții inutile. Totuși, o persoană apropiată îți va deschide ochii și te va ajuta să iei anumite decizii inspirate!

Pești

E cazul să ieși mai des în oraș și să te bucuri chiar de viața de noapte a orașului! Ești încă tânăr/ă, nu crezi că te închizi în colivie prematur? Iar dacă ești implicat/ă emoțional, o relație nu trebuie să reprezinte o sursă continuă de interdicții! Bucură-te de tot ceea ce ai, la fel ca în liceu!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod