Horoscop 23 mai: Gemenii trebuie să-și asculte instinctul în viața amoroasă!

Fecioară

În prima jumătate a acestei zile o să primești anumite sarcini inedite, care te vor speria într-o mică măsură. Din fericire, ți se oferă și instrucțiuni precum și un veritabil suport, la nevoie. Ca de obicei, o să te descurci excelent și încă o dată, vei stârni admirația colegilor!

Balanță

Nu te grăbi să iei decizii importante în această zi! Contrar cutumei și uzanțelor, toate eforturile tale vor fi interpretate într-o manieră cel puțin dubioasă, iar lucrul acesta te va pune serios pe gânduri.

Cel mai bine este să fii mai rezervat/a, cel puțin pentru o perioadă!

Scorpion

Dimineața te vei trezi cu fața la cearșaf și vei avea nervi pe toată lumea. Încearcă să îți controlezi pornirile pentru că de fiecare dată când ești impulsiv/a, faci câte o greșeală. Din fericire, pe seară totul va reveni la normal!

Săgetător

Ar trebui să te preocupe mai mult dezvoltarea personală, și totodată, să te concentrezi pe sarcinile de acasă! Viața înseamnă mai mult decât problemele de la job, și în niciun caz nu trebuie să permiți ca acestea să te însoțească în locuință!

Capricorn

Nu ai observat că ești tot mai izolat la locul de muncă? Trebuie să fii mai sociabil/a și mai zâmbăreț/zâmbăreață! Altfel, în curând o să se instaleze rutina și plictiseala, iar în acest moment nu ești pregătit/a pentru schimbări majore! Recunoaște, job-ul tău este foarte bun și îți aduce multe satisfacții, nu doar financiare!

Vărsător

Dacă ești părinte și vrei ca cel mic să fie o persoană altruistă, trebuie să fii tu un astfel de model! Nu uita, copiii învață cel mai bine prin imitație și dacă vrei să fie educați și politicoși, trebuie să fii atent/a la exemplele pe care le oferi!

Pești

Ești foarte aglomerat/a astăzi și din această cauză, nu reușești să duci la îndeplinire toate proiectele.

Încearcă să te ții de programul anterior stabilit și dacă e cazul, să ceri sprijin! Din fericire, pe seară vei reuși să te relaxezi cu adevărat! 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod