Horoscop 23 iulie: Surpriză pentru Săgetător!

Fecioară

Partenerul tău de viață intenționează să ia anumite decizii riscante, care te vor afecta în mod direct. Dacă nu va înțelege că e cazul să o lase mai moale, ai tot dreptul să reacționezi pe măsură. Din fericire, seara va fi mult mai relaxat/ă și e posibil ca prietenii tăi să îți facă o vizită surpriză!

Balanță

Trebuie să fii puțin mai relaxat/ă și să nu te mai gândești atât de mult la bani! Chiar dacă situația ta financiară lasă de dorit, nu trebuie să îți pierzi speranța.

Odată cu trecerea timpului, o să te echilibrezi din toate punctele de vedere! Esențial este să nu uiți să zâmbești!

Scorpion

Ai grijă să nu te îmbolnăvești! Este extrem de cald afară iar schimbările bruște de temperatură pot fi nocive pentru tine! Sigur nu îți dorești să ajungi iarăși la medic!

Săgetător

Deși vei porni cu stângul, această zi se va dovedi a fi una cu adevărat reușită. Practic, după masa de prânz cineva drag te va contacta și îți va solicita să îl ajuți într-o chestiune mai sensibilă.

Pentru că și de această dată vei răspunde afirmativ într-un timp scurt, efortul tău nu va rămâne fără răsplată!

Capricorn

Trebuie să aloci mai mult timp odihnei și să înțelegi că viața înseamnă mai mult decât muncă! Dă dovadă de spontaneitate și pornește în destinații necunoscute, fără să planifici totul în detaliu. Permite obiectivelor turistice să te surprindă și nu citi toate recenziile sau detaliile înainte de a porni în expediție!

Vărsător

Ar trebui să dai dovadă de mai multă indulgență la locul de muncă! Chiar dacă unii dintre colegii tăi au făcut greșeli, nu poți să ieși public și să îi acuzi! Dacă poți, mai bine este să remediezi erorile lor și astfel să le câștigi respectul!

Pești

O rudă de-a ta mai în vârstă intenționează să te supună unei testări mai dure.

Ce-i drept, nu are niciun motiv obiectiv ca să te supună vreunei verificări, iar acest demers este total deplasat! Explică-i cu calm acest lucru și cel mai probabil că va înțelege!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod