Horoscop 22 iulie: Vești bune pentru mai multe zodii

Fecioară

Nu ești deloc organizat/ă la locul de muncă și din acest motiv, riști să iei anumite decizii eronate. Pe viitor, încearcă să îți calculezi dinainte pașii și să urmezi cu strictețe planul de bătaie!

Balanță

Dacă ești nemulțumit/ă de propria greutate, trebuie să faci ceva în această privință! Încearcă să urmezi o dietă care a mai funcționat în trecut, iar dacă nu te vor mulțumi rezultatele, apelează la serviciile unui nutriționist!

Scorpion

Astăzi o să primești o sarcină nouă din partea superiorilor.

Chiar dacă vei avea emoții din acest punct de vedere, trebuie să știi că vei face o figură frumoasă, fără să depui un efort deosebit în acest sens. Continuă să te bazezi pe calitățile tale!

Săgetător

Te vei trezi astăzi cu o durere serioasă de cap și din această cauză, o să îți fie dificil să duci la bun sfârșit anumite sarcini. Dacă ai posibilitatea aceasta, roagă-ți șefii să delege atribuțiile tale unei alte persoane!

Capricorn

Dimineața va fi extrem de liniștită pentru tine și vei avea în sfârșit ocazia să te ocupi și de altceva în afară de muncă.

Dacă te gândești să faci o surpriză celor dragi și să iei un pachet de vacanță, trebuie să te pui în pielea lor și să vezi ce și-ar dori! Chiar nu e în regulă să îți urmărești propriul interes și să susții că le faci acestora o surpriză!

Vărsător

Din punct de vedere emoțional, te așteaptă o perioadă foarte liniștită. Reușești în sfârșit să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul și de ce nu, să vă apropiați cu adevărat. Ține-o tot așa și continuă să tratezi respectiva persoană cu respect!

Pești

Prima zi a acestei săptămâni va fi chiar dificilă pentru tine, mai ales dacă ai de soluționat probleme mai vechi.

Păstrează-ți mintea limpede și nu oferi/cere mai multe informații decât este cazul! Uneori, este mult mai bine să te axezi exclusiv pe ce ai de rezolvat!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod