Horoscop 21 iunie: Vești proaste pe plan amoros pentru Balanțe


Fecioară

Te vei confrunta astăzi cu dureri de cap sau de stomac și până nu îți vei reveni complet, nu o să poți face mare lucru. Totuși, nu exagera cu medicamentele, ci mai degrabă, optează pentru ceva naturist! Pe seară, lucrurile vor reintra pe făgașul normal!

Balanță


Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu merg deloc bine pentru tine, mai ales dacă nu ești dispus/ă să faci anumite compromisuri. Trebuie să acorzi mai multă atenție jumătății tale și o să vezi că treptat totul revine la normal!

Scorpion


Trebuie să fii foarte atent/ă la activitățile pe care le faci astăzi, fiindcă te poți accidenta destul de ușor.
Chiar dacă ai multă experiență și nu te aștepți să apară surprize, trebuie să știi că e loc și de așa ceva! Rămâi cu ochii în patru, chiar și atunci când execuți sarcini pe care le consideri banale!

Săgetător


Vei obosi astăzi mai mult decât alte dăți, făcând lucruri destul de simple. Cel mai probabil că această situație se datorează efortului continuu pe care l-ai susținut în ultima perioadă. Trebuie să te ții de programul stabilit și să nu te implici în proiecte care nu te privesc în mod direct!

Capricorn


Dacă dispui de măcar 30 de minute în fiecare zi, ai putea să ieși la alergat! Nu e nevoie de investiții costisitoare pentru acest gen de sport, îți trebuie doar o pereche de adidași de calitate și un tricou respirant! Vei fi uimit/ă de beneficiile pe care le vei simți după ce alergi!

Vărsător


O rudă apropiată are nevoie de puțin ajutor din partea ta, dar este mult prea rușinat/ă ca să îți spună direct acest lucru! Dacă ești convins/ă de nevoile respectivei persoane, încearcă să i le satisfaci fără să discuți cu aceasta! Astfel, nu va simți că îți rămâne datoare!

Pești


Dimineața aceasta va fi extrem de dificilă pentru tine, mai ales dacă ai lăsat treburi nerezolvate la job.
Pe viitor, nu mai amâna sarcinile și încearcă să le faci la momentul potrivit! Cu puțin optimism și mai multă organizare din partea ta, nu vor mai apărea situații neplăcute!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
20 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod