Horoscop 21 august: Taurul va face erori majore...

Fecioară

Deși va începe cu stângul pentru tine, această zi se va dovedi a fi extrem de bună, mai ales din punct de vedere financiar. Nu e exclus să primești un venit consistent dintr-o sursă neașteptată ori chiar o mărire salarială. În tot cazul, seara vei avea ce sărbători!

Balanță

Pui prea mult suflet în tot ceea ce faci și, din această cauză, de cele mai multe ori ai de suferit. Ar trebui să fii puțin mai indiferent/ă și să lași timpul să rezolve anumite probleme. Uneori, nu e nevoie de nimic altceva!

Scorpion

O discuție purtată cu un prieten mai vechi îți va provoca stări din cele mai diverse.

E posibil ca de dimineață să fii nervos/nervoasă, pentru ca după masa de prânz să nu mai poți de bucurie. Încearcă să fii puțin mai echilibrat/ă!

Săgetător

Dacă ești nemulțumit/ă de greutate, trebuie să faci ceva în această privință! Ieși la alergat sau fii mai atent/ă la alimentație! Chiar nu e normal să te plângi de acest aspect dar să rămâi tot țintuit/ă pe canapea!

Capricorn

Ești la cuțite cu partenerul tău de viață și dacă nu veți găsi o formă prin care să vă apropiați, nu e exclus chiar să mergeți pe drumuri separate.

Oricât de greu este, nu renunțați la dialog și nu recurgeți la jigniri ori vorbe grele, pe care să le regretați mai târziu!

Vărsător

În ultima perioadă ai cheltuit tot mai mult și din această cauză, ești nevoit/ă acum să faci anumite compromisuri. Totuși, nu trebuie să îți faci griji, o să îți revii rapid la o situație financiară puțin mai stabilă!

Pești

Petreci prea mult timp în fața calculatorului și din această cauză, acuitatea ta vizuală a început să scadă.

Nu ignora simptomele pentru că întotdeauna e mai bine să acționezi mai din scurt! Altfel, problemele se vor acutiza și rezolvarea lor va fi tot mai grea!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod