Horoscop 20 iunie: Veste excelentă pe plan financiar pentru unii nativi! Trebuie să rămână vigilenți în continuare


Fecioară

O discuție contradictorie purtată în prima parte a acestei zile te va seca de energie. De aceea, nu trebuie să încerci să convingi pe nimeni, mai ales dacă simți că te lovești de un perete lipsit de sentimente. Dacă nu există o altă variantă, renunță pur și simplu la dialog, fără a te justifica!

Balanță


Astăzi o să faci o cheltuială importantă și de aceea, trebuie să fii foarte atent/ă la toate detaliile! Verifică bunul înainte de a-l achiziționa și dacă ai nemulțumiri, nu te sfii să ți le exprimi!

Scorpion


Un coleg de la locul de muncă sau un prieten foarte apropiat se află într-o situație dificilă.
Dacă îți este la îndemână să îl ajuți, trebuie să o faci fără să aștepți ceva la schimb, chiar dacă asta va aduce mici probleme în sânul familiei tale!

Săgetător


Vei asista astăzi la o discuție tensionată între două persoane care îți sunt la fel de dragi. Chiar dacă vei fi tentat/ă să iei partea cuiva, nu trebuie să renunți deloc la obiectivitate! Cel mai bine e să lași conflictul să se rezolve de la sine fără să intervii, pentru că dacă o vei face, sigur vei pierde un prieten!

Capricorn


Deși va începe destul de greu, această zi se va dovedi a fi una reușită pentru tine.
Practic, vei primi aprecieri neașteptate din partea unor persoane importante și, de ce nu, e posibil să ți se ofere și o sumă de bani ca recompensă. Ține-o tot așa!

Vărsător


Dacă nu ești hotărât/ă în legătură cu un anumit lucru pe care trebuie să îl faci, cel mai bine este să te abții și dacă e cazul, să ceri sfatul unei persoane cu mai multă experiență decât tine! Astfel, cu siguranță șansele de a comite greșeli vor fi mult mai mici!

Pești


Trebuie să fii mai atent/ă la alimentație zilele acestea, mai ales dacă ești nemulțumit/ă de greutatea ta! E evident că pentru a obține rezultatele dorite, e necesar să faci câteva eforturi.
Totuși, nu te întrista prematur și păstrează-ți optimismul, ai mari șanse să revii la forma care te-a consacrat!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
19 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod