Horoscop 2 august: Zi reușită pe toate planurile pentru Raci

Fecioară

Timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi. Ai lăsat treburi nerezolvate la job și acum este ultima zi în care poți acționa. Roagă câțiva colegi să îți acorde o mână de ajutor! Atât timp cât ai păstrat relații bune, nu vor exista motive reale pentru un refuz!

Balanță

Trebuie să fii extrem de atent/ă astăzi chiar la cele mai banale activități. Se pare că ești supus/ă unui risc major de accidente... Încearcă să te rezumi doar la problemele care te privesc în mod direct și să nu te amesteci acolo unde nu îți fierbe oala!

Scorpion

Ai foarte multe cheltuieli în ultima perioadă și pare că banii pur și simplu se evapora.

Dacă nu reușești să îți controlezi impulsurile, e mai bine să refuzi anumite evenimente! Din fericire, partenerul tău este mult mai ancorat în realitate așa că trebuie să îi urmezi sfaturile!

Săgetător

Deși majoritatea colegilor tăi sunt destul de relaxați, tu ești mai mereu încruntat/ă și atent/ă să nu faci vreo eroare. Nu-i de mirare că în ultimul timp ai fost cam izolat/ă! Dacă simți asta, poate că e cazul să faci o schimbare majoră!

Capricorn

Ești destul de aiurit/ă și din această cauză, șefii nu au încredere să îți acorde sarcini dificile.

Ieși puțin din zona de confort, axează-te doar pe problemele urgente și fă astfel încât să le schimbi acestora percepția despre tine! Chiar ești capabil/ă de mult mai mult decât lași să se vadă!

Vărsător

Dacă te-ai plictisit să faci mereu aceleași lucruri, de ce nu ieși puțin din rutină? Poți să ieși cu prietenii la operă sau chiar să practici un sport extrem! Dacă te vei încumeta la așa ceva, sigur vei avea ce povesti în perioada următoare!

Pești

Astăzi te vei înțelege excelent cu o persoană de sex opus.

Spre surprinderea ta, partenerul va dovedi mai multă indulgență decât de obicei și chiar te va înțelege perfect. Oferă-i și tu mai multă prețuire și poate că veți trece la următorul nivel al relației voastre, cel bazat într-adevăr pe încredere reciprocă!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod