Horoscop 19 iunie: Greșelile trecutului revin în viața unor nativi


Fecioară

Ascultă-ți instinctul în această zi și nu încerca lucruri noi! Trebuie să mizezi pe intuiția ta de moment și de ce nu, să te adaptezi din mers! În multe situații, îți este imposibil să respecți planul anterior făcut dar fii fără grijă, nu e un capăt de țară și totul va ieși așa cum îți dorești!

Balanță


Vei descoperi astăzi că nu vei scăpa de greșelile trecutului, oricât de mult ți-ai dori acest lucru. De aceea, cel mai bine este să îți asumi răspunderea și să dai dovadă de bărbăție, fără a fugi de consecințe!

Scorpion


Astăzi o să te cerți la cuțite cu unul dintre șefii tăi.
Ești foarte supărat/ă că nu ți-a spus direct nemulțumirile pe care le are la adresa ta și a preferat să te bârfească. Totuși, ai grijă la cuvintele folosite fiindcă riști să fii sancționat/ă disciplinar!

Săgetător


Dacă te-ai săturat să faci aceleași lucruri mereu, e clar că trebuie să îți schimbi cumva comportamentul! Încearcă să dai dovadă de mai multă politețe în tot ceea ce faci și de ce nu, să improvizezi. Nu te teme de nou!

Capricorn


Ai probleme financiare din ce în ce mai serioase și e cazul să schimbi ceva în comportamentul tău! Nu e cazul să acționezi de unul singur, mai ales dacă rudele tale cheltuie nejustificat.
Încearcă să le convingi pe acestea să își schimbe comportamentul, urmandu-te!

Vărsător


După o maladie mai lungă, o să îți revii în sfârșit la capacitate maximă. De acum, poți să îți reiei activitățile sportive obișnuite, dar și să încerci ceva nou. O idee poate fi să încerci o drumeție montană!

Pești


E cazul să renunți la anumite vicii! În primul rând, trebuie să îți protejezi sănătatea dar și să faci mici economii. Cu siguranță că toți cei care te cunosc vor fi încântați de noua ta versiune, îmbunătățită!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
18 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod